Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven we in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding, waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn.

Onze missie is om mensen te helpen dit pad te bewandelen.
Alleen, of in relaties, privé of zakelijk.

Tijd om verandering te brengen!

Ontdek ons aanbod aan retreats

Yoni Retreat

2 dagen van 30 september tem 2 oktober in
Kasteelhoeve Wange (Landen)

Inschrijvingen open

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Kali Deep Dive

5 dagen van 11 tem 16 oktober in
Het Land van Yemaya (Bellingwolde, NL)

Inschrijvingen open

Laat je meevoeren door de Kali-energie en laat los wat jou niet meer dient. Een retreat voor mannen en vrouwen die licht willen laten schijnen op hun duistere kant en ontdekken wat er ontstaat als je je overgeeft.

Koppels Retreat

2 dagen van 11 tem 13 november in
Kasteelhoeve Wange (Landen)

Inschrijvingen open

Tijdens dit retreat kan je samen met je partner opnieuw contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel. Een aanbod voor koppels die bewust voor elkaar kiezen, samen willen groeien en hun relatie verkennen. Partners die op een speelse wijze willen exploreren wat hen bindt, waar ze staan en hoe ze naar de toekomst kijken. De workshop is een mix van diepgang, spel, erotiek en vertraging.

Summer Joy Deep Dive voor Singles

5 dagen van 19 tem 24 juli in
De Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets, BE)

Afgelopen

Verken nieuwe manieren van ontmoeten, verbinden en spelen. Tijdens dit Summer Joy Deep Dive Retreat kan je samen met andere vrouwen en mannen weer contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel.

Yoni Retreat

2 dagen van 26 tem 28 augustus in
Temple Space Brugge (Brugge)

Afgelopen

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Erotic Power Retreat

2 dagen van 28 tem 30 augustus in
Temple Space Brugge (Brugge)

Afgelopen

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Sensual Play

2 dagen van 2 tem 4 september in
De Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets, BE)

Afgelopen

Speel, voel en beleef met heel je lijf! Tijdens dit weekend laten we je kennismaken met ál je zintuigen. We brengen jullie helemaal in het lijf en laten je via allerlei toegangspoorten proeven van het vuur en de erotiek van het volle leven.

Leer ons kennen

Wij zijn Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235