Stilstaan bij dankbaarheid

Dankbaarheid is een eenvoudige manier om even stil te staan bij de dingen; bij wat er wél is, in plaats van wat er niet is. Door dankbaarheid uit te spreken ben je je ook meer bewust van de mooie dingen die het leven, je familie of je relatie te brengen heeft!
Klik HIER om jouw gratis dankbaarheidsposter, Full of Wonder, te ontvangen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief boordevol inspiratie en ontvang onze dankbaarheidsposter!

We maakten een Full of Wonder dankbaarheidsposter en die delen we graag met jou. Laat hier je gegevens achter en we sturen je per email een link waar je de poster kan downloaden.

Daarnaast willen we je met onze nieuwsbrief verder inspireren, wakker houden, verwennen en aanmoedigen, in je relatie met jezelf en met de ander. 

Als je de poster niet zelf kan afdrukken, dan sturen we je graag een papieren exemplaar. Antwoord in dat geval even op de email die je na het invullen van het formulier ontvangt met je adresgegevens en we sturen je de poster met plezier op in de week van 15 november.

Hoe gebruiken?

Hang de poster op een plek waar jij en je partner, kinderen of huisgenoten regelmatig passeren. Aan de badkamer, naast de koelkast of op de keukentafel bijvoorbeeld. Als je de poster ziet, sta je even stil bij de kleine en grote dingen waar je dankbaar voor bent en je schrijft ze op. Lezen waar jij en je dierbaren zoal dankbaar voor zijn, zal je echt een boost van geluk geven.

 

Over Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we – zonder er erg in te hebben – uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Bij ons heeft die relatiebreuk ons op een pad gebracht waarbij we diep in onszelf doken en ontdekten dat daar vanalles leefde. De weg naar de nieuwe liefde was kronkelig, maar leerde ons zo veel over relaties, over openheid en veiligheid, en over het belang van spel en vertrouwen. Completer, bewuster en oprechter dan ooit tevoren. Een ware openbaring!

Maar het is tragisch dat het eerst tot twee gebroken gezinnen heeft moeten leiden. Daarom willen we die transformatie delen, met andere koppels en met singles. Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

Hoe houd je je relatie vers, scherp en sappig? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken en schud je wakker wat ingedommeld is. Het zijn life changing belevingen die we met Full of Wonder willen aanbieden, via retreats en nu ook via dit online programma.

“In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏 – Griet Alice
Lees mijn hele verhaal hier
“Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.” – Koen
Lees mijn hele verhaal hier