Doorbreek jullie avondpatroon

Ontdek onze liefdesvragen voor een dosis verbinding en plezier met je partner of knuffelcontact

Wij horen vandaag van bijzonder veel koppels de volgende paradox: “Tiens, dat is toch straf: we zijn veel meer uren thuis dan vroeger en toch maken we minder tijd voor elkaar. Alsof we ‘s avonds steeds opnieuw in hetzelfde patroon vervallen.”

Heb je het gevoel dat je vast zit of je leven op automatische piloot loopt? In dit Covid-tijdperk lijkt een plezant en spannend avondje met z’n tweetjes misschien ver weg. Maar…hier is het goede nieuws! Dat kan gewoon thuis en hoeft niet per se met een piña colada op het strand. 😉 Wij geven graag een duwtje in de rug om dit patroon te helpen doorbreken!

We hebben voor jou een reeks “Liefdesvragen in Coronatijden” opgesteld en willen hiermee koppels uitdagen om bewust tijd voor elkaar te maken. Hierdoor zal je relatie op een speelse manier de nodige extra dosis verbinding, openheid en plezier krijgen. Afhankelijk van tijd en zin kan je één vraag doen of kan je er een hele avond mee vullen.

Registreer je hieronder en laat je verwonderen door elkaar! Geniet ervan!

💙 Griet Alice & Koen

P.S. Hou dit vooral niet voor jezelf: spread the love, deel dit bericht en bezorg ook anderen een verbindende en plezante avond!

/

Veelgestelde vragen

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE HIERVOOR NODIG?

Je neemt zoveel tijd als je wil. Je kan bijvoorbeeld elke avond met één vraag aan de slag gaan, of je kan er een hele avond mee vullen. Voel vooral wat voor jullie werkt en laat je nergens op vastpinnen.

IK BEN SINGLE, KAN IK HIER OOK IETS MEE?

We hebben een aparte set vragen voor singles. Die kan je samen spelen met je knuffelcontact of met je BFF. Of je past de vraag een beetje aan aan het type relatie dat je hebt. Het is sowieso een mooie oefening in authenticiteit en openheid.

IS DIT OOK VOOR NIET-HETERO KOPPELS?

Bij Full of Wonder maken we geen enkele veronderstelling over geaardheid, seksuele voorkeur of vorm van je relatie. Als je je op één of andere manier toch uitgesloten voelt, dan horen we het graag.

HOEVEEL KOST DEZE TOOL?

De enige investering die we vragen is dat je tijd vrijmaakt voor elkaar. De tool is gratis, maar kost dus wel iets :-)

Brugge

Baron Ruzettelaan 222
8310 Brugge

Temse

Akkerstraat 52
9140 Temse

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.