Erotic Power Yoni Verdiepingsweekend

19 tot 21 januari 2022, 

Temple Space Brugge

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Heb je vragen over dit retreat? Contacteer ons rechtstreeks op inspireme@fullofwonder.be, per telefoon, of via Facebook of Instagram.

“Is dit rokje niet te kort?”, “Stuur ik met deze hakken geen verkeerd signaal?”, “BH-loos lopen is niet deftig”, “Ik heb helemaal geen sexy lijf”. Het is maar een greep uit de mythes die we onszelf voorhouden als vrouw. Al te vaak steken we onze erotische zelf bewust of onbewust weg.

Tijdens de “Erotic Power” tweedaagse mag je de wilde en sensuele vrouw helemaal laten zien. We maken contact met onze vrouwelijkheid en seksualiteit, in de veilige setting van de sisterhood.

De rode draad van dit weekend is om in zachtheid onze wildheid verder te exploreren. Ik heb speciaal voor jou een heerlijk progamma in petto.

 • Een paar dagen waarin je jouw volle vrouw-zijn tijd en ruimte geeft; even weg van alles. Een cadeau voor jezelf!
 • Je maakt volop contact met de erotische, wilde, sexy, sensuele vrouw in je. Je verkent de vrouw in jou die schaamteloos kan genieten van haar lichaam, zonder iets te moeten bereiken, zonder te pleasen, zonder verwachtingen.
 • Je zult nog een stap verder zetten in het eren en zuiveren van je yoni. Er staan mooie rituelen en yoni yoga met het eitje op het programma.
 • Je mag je meer bewust worden van je seksualiteit en je verlangens op deze ontdekkingsreis.
 • Je leert je speelse en creatieve poorten te openen door je te verbinden met je erotische kracht.
 • Je mag vertragen, verstillen, helen, dansen, vieren en zakken in je lijf.
 • En dit allemaal in mijn sfeervolle warme veilige vrouwencocon ✨ Full of Wonder ✨ met culinaire verwennerijen voor je vrouwenlichaam.

De Erotic Power tweedaagse gaat wat verder dan een Yoni Retreat. Ga mee in de ontdekkingsreis en maak je helemaal contact met je ‘Erotic Power’. 😉

Voelt dit té spannend voor je, dan kan een Yoni Retreat een eerste stap in deze richting zijn.

Je kan rekenen op een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te verwerken, te lachen, te inspireren en geïnspireerd worden. Respect voor ieders individuele grenzen staat hierin centraal en nemen we meer dan serieus.

Erotic Power Yoni Verdiepingsweekend

 • twee dagen voor jezelf
 • in veiligheid experimenteren
 • verbondenheid met de sisterhood
 • culinaire verwennerij

€420

+ €70 verblijfskost

Prijs inclusief BTW als particulier.
Exclusief BTW voor vennootschappen.

Praktisch

 • We starten op woensdagavond om 19h.
 • ’s Morgens starten we telkens om 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Het einde van het retreat is voorzien op vrijdag rond 16h.
 • Het tarief omvat workshop, uitgebreid ontbijt, lunch, diner en lekkers tussendoor.
 • Overnachting kan geregeld worden op aanvraag (45 à 70 euro voor 2 nachten afhankelijk van de slaapplek)
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Temple Space Brugge

Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

Veelgestelde vragen

Facilitators

Je wordt op deze reis meegenomen door:

Griet Alice Verhaert

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Over Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we – zonder er erg in te hebben – uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Bij ons heeft die relatiebreuk ons op een pad gebracht waarbij we diep in onszelf doken en ontdekten dat daar vanalles leefde. De weg naar de nieuwe liefde was kronkelig, maar leerde ons zo veel over relaties, over openheid en veiligheid, en over het belang van spel en vertrouwen. Completer, bewuster en oprechter dan ooit tevoren. Een ware openbaring!

Maar het is tragisch dat het eerst tot twee gebroken gezinnen heeft moeten leiden. Daarom willen we die transformatie delen, met andere koppels en met singles. Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie of bij jezelf, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

“In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏 – Griet Alice

“Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.” – Koen

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Over Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.