Little Earthquakes Deep Dive Retreat

11 tot 16 augustus 2021, 

Land Van Yemaya (NL)

Maak contact met je innerlijk vuur en laat los wat jou niet meer dient

Laat los en ga je eigen weg

Geen van ons is het toonbeeld van puur licht. We hebben elk onze donkere kantjes en frustraties, we vloeken, zitten in de shit en draaien rondjes zonder uit het karrenspoor van lastige ervaringen te raken.

Als we het hebben over schoonheid en openheid, dan willen we die kantjes zeker niet wegmoffelen. We willen licht schijnen in onze eigen schaduw, onszelf bevrijden en verantwoordelijkheid nemen over ons leven.

Little Earthquakes doet net dat: ons eens overhoop schudden, zodat we afscheid kunnen nemen van wat ons niet meer dient en onze eigen weg kunnen gaan. Ben jij het ook beu van rondjes te draaien, maar vind je de daadkracht en moed niet om los te laten? Dan nodigen we je graag uit om in alle veiligheid en intimiteit jezelf in de ogen te kijken.

In deze deep dive laten we ons leiden door het beeld van de godin Kali. Kali ziet er op het eerste zicht wreed en afschrikwekkend uit. Ze kan alles ruïneren wat comfortabel lijkt, maar na deze storm brengt ze ons waarheid en vrijheid. De bosbrand die Kali is, toelaten in jezelf: daarvoor is moed nodig.

Een 5-daagse Little Earthquakes Deep Dive (het vroegere Kali Retreat)

Een Little Earthquakes Deep Dive Retreat is intens. Maar wil je in contact komen met je innerlijke vuur, loslaten wat je niet langer dient en jouw eigen weg gaan? Dan is deze stevige, magische reis iets voor jou.

Dit retreat is een mix van meditatie, naar binnen keren, lichaamswerk, beweging, dans en muziek. We laten ons volledig zakken in ons lijf – in donker én in licht! En we genieten uiteraard ook van de prachtige natuur rondom ons en hebben het landgoed van Land van Yemaya voor ons alleen. Je komt er herboren uit, met bruisende energie!

Voor wie

Deze 5-daagse workshop is geschikt voor mannen en vrouwen die

 • het gevoel hebben steeds opnieuw in dezelfde rondjes te blijven draaien in hun leven en hierin verandering willen.
 • in contact willen komen met hun innerlijk vuur om los te laten wat niet langer dient om jouw weg te gaan.

Klaar om herboren te worden? Schrijf je dan meteen in hieronder👇

Particulier

 • 5 dagen deep-dive
 • begeleiding door 3 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en aandacht voor je eigen loslaat-proces
 • aan de slag in alle veiligheid
 • We houden rekening met de geldende Covid-maatregelen

€867

+ €380 verblijfskost
inclusief BTW

Kies deze optie als je dit retreat boekt als particulier.

Zakelijk

 • 5 dagen deep-dive
 • begeleiding door 3 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en aandacht voor je eigen loslaat-proces
 • aan de slag in alle veiligheid
 • We houden rekening met de geldende Covid-maatregelen

€867

+ €380 verblijfskost
exclusief BTW

Kies deze optie als deze workshop voor jou een beroepskost is en je de BTW kan recupereren.

Praktisch

 • Dit retreat gaat door in het Land van Yemaya in Nederland: een heerlijk landgoed exclusief voor onze groep en dat midden in de natuur met een prachtig meer. We hebben toegang tot de sauna, er is een vuurplek en tijdens het retreat worden we ook heerlijk culinair verwend. Van een vakantiegevoel gesproken. 😉
 • We starten op woensdag rond 17h.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Er worden ook enkele avondprogramma’s voorzien tot ca. 22h.
 • Het retreat eindigt op maandag rond 14h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Land Van Yemaya (NL)

Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, NL
Overzichtsfoto Land Van Yemaya bij zonsondergang

Facilitators

Je wordt op deze reis meegenomen door:

Griet Alice Verhaert

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Ondersteund door:

Emmanuel van Inner Vibes

Emmanuel van Inner Vibes ondersteunt de reis met zachtheid, met zijn Djembé en vele andere klanken (o.a. met een ligconcert).

Als creatief multi talent is hij gepassioneerd door de menselijke psyche. Zijn kracht zit in de belichaming van de dans van mijn mannelijk en vrouwelijk energie. Emmanuel houdt van een directe aanpak, “to the point”, en dit aangeboden in een liefdevolle zachte energie, waar veiligheid op de eerste plaats staat. Hij werk ervaringsgericht en gebruikt enkel wat hij zelf 100% doorvoeld en belichaamd heeft.

Als persoonlijke coach ondersteunt hij je om in je authentieke stralende kracht te staan.

Een greep uit zijn achtergrond en opleidingen:
Prh, Pri, Transformational breath, Rebirthing, Quantum liberation, Humaniversity, Inner Child, Mindfullness, Vipasana, stilte retraite, Wild Tantra, Sofia Sundari, Tantra flowering love, Terra-luminosa, helende knuffels, Contact dans impro, improvisatie theater, geweldloze communicatie, zweethutten, vuurloop, mannen festivals, brotherhood of men, mannen groepen, familie opstelling, yoga, kundalini yoga, 5 rythmes, Haka en stemwerk.

Teachers die Emmanuel geïnspireerd hebben zijn Osho, Eckhart Tolle, Mooji, Byron Katie, Peter Levinde en David Deida.

Koen Pellegrims

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Over Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.