Summer Joy Deep Dive Retreat voor Singles

4 tot 9 augustus 2021, 

Land van Yemaya (NL)

Verken nieuwe manieren van ontmoeten, verbinden en spelen.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Voor de verjaardag van Griet Alice geeft Full of Wonder een 4-handen massage weg voor wie zich inschrijft voor één van onze zomerretreats tegen zaterdag middernacht!

Tijd om het leven te vieren!

De zomer komt eraan en er is licht aan het einde van de Covid-tunnel. Tijd om stilaan terug uit ons kot te komen. Tijdens dit Summer Joy Deep Dive Retreat kan je samen met andere singles weer contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel.

Welkom in de wondere wereld van tantra

Want er is zoveel meer dan ‘praten’. We gaan samen op reis in een veilige cocon waarbij je mag vertragen, zakken in je lijf, exploreren in het contact met jezelf en de ander, duiken in mannelijke en vrouwelijke energie, je laten verwennen én spelen. Je gaat bijgetankt, bruisend, vol vertrouwen en boordevol levensenergie naar huis met concrete tools om je steeds meer te openen voor jezelf en mensen rondom jou.

Vanuit de verbinding met jezelf start de ontdekkingsreis naar verbinden met de ander.

Hoe is jouw relatie met jezelf? De vraag wordt ons zelden gesteld, maar is zo belangrijk. Trouw blijven aan jezelf, je eigen waarheid durven spreken, plezier maken en je kwetsbaar opstellen. Geef de relatie met jezelf de nodige voeding en je wordt een vat vol levensenergie.

Tijdens deze “Summer Joy Deep Dive” voor singles

De tijd stil zetten en een aantal dagen bewust tijd maken voor jezelf: daar draait het bij onze retreats voor singles om. Vanuit de relatie met jezelf kom je in contact met de ander via woorden, dans, ogen, sharing, aanraking, muziek en beweging. De steun van de groep, de lichtheid, het plezier en verbinding met de natuur staan centraal en zijn onvergetelijk. Er ontstaan verbindingen voor het leven.

Tijdens deze deep dive:

 • is er ruimte om te spelen in alle lichtheid, op jouw manier.
 • zak je helemaal in je lichaam aan de hand van verschillende oefeningen.
 • leer je je hart en hele wezen verder te openen voor jezelf en mensen rondom jou.
 • werken we met beweging, stilte, de natuur, dans en muziek.
 • staat er een bijzondere ceremonie op het programma om jou dichter bij je essentie te brengen.
 • leer je wat intimiteit voor jou betekent
 • leer je je grenzen én wensen voelen én duidelijk aangeven.

Een cadeau voor wie op zoek is naar authentiek verbinden

Voor wie:

In deze deep dive verwelkomen we mannen en vrouwen zonder vaste relatie die het leven willen vieren en voluit willen leven. Heb je al eens een retreat achter de rug, of is dit je eerste keer? Iedereen is welkom! We streven ook naar een mooi evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen in de groep om met onze Yin én Yang te kunnen spelen.

Voel je het: die goesting om mee in dit avontuur te stappen met een groep gelijkgestemden?

Klaar om herboren te worden? Schrijf je dan meteen in hieronder👇

Particulier

 • 5 dagen deep-dive
 • begeleiding door 3 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor je eigen proces
 • exploreren in alle veiligheid
 • We houden rekening met de geldende Covid-maatregelen

€867

+ €380 verblijfskost
inclusief BTW

Kies deze optie als je dit retreat boekt als particulier.

Zakelijk

 • 5 dagen deep-dive
 • begeleiding door 3 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor je eigen proces
 • exploreren in alle veiligheid
 • We houden rekening met de geldende Covid-maatregelen

€867

+ €380 verblijfskost
exclusief BTW

Kies deze optie als deze workshop voor jou een beroepskost is en je de BTW kan recupereren.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Voor de verjaardag van Griet Alice geeft Full of Wonder een 4-handen massage weg voor wie zich inschrijft voor één van onze zomerretreats tegen zaterdag middernacht!

Praktisch

 • Dit retreat gaat door in het Land van Yemaya in Nederland: een heerlijk landgoed exclusief voor onze groep en dat midden in de natuur met een prachtig meer. We hebben toegang tot de sauna, er is een vuurplek en tijdens het retreat worden we ook heerlijk culinair verwend. Van een vakantiegevoel gesproken. 😉
 • We starten op woensdag rond 17h.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Er worden ook enkele avondprogramma’s voorzien tot ca. 22h.
 • Het retreat eindigt op maandag rond 14h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Land van Yemaya (NL)

Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, NL
Overzichtsfoto Land Van Yemaya bij zonsondergang

Facilitators

Je wordt op deze reis meegenomen door:

Griet Alice Verhaert

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Ondersteund door:

Manuel Kris Baert

Manuel leerde Mich De Baere en zijn groepsdynamica kennen in 2002 wat hem op een niet aflatend pad van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling zette. Het bracht hem via Michael Tophoff, Taichi, Thich Nhat Hanh en Leading By Being tot bij The Wild Goose Company energy field waar hij de laatste jaren van Michael Barnett van nabij volgde. Hij verkende uitgebreid de wereld van het Amazone shamanisme en tantrisch bodywork en verdiept zich sinds kort in Inner Child Therapie en familieopstellingen.

Manuel is in het dagelijks leven Kris Baert; een meester in het geven van body dearmouring sessies, deeltijds R&D ingenieur en uitvinder en vader van twee zonen in de jonge volwassenheid en een dochter met down syndroom.

Koen Pellegrims

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Over Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.