Winter Glow Retreat voor koppels

26 tot en met 28 november, 

Oost-West Centrum Orval

Vier jullie relatie vanuit speelsheid, verbinding en erotiek.

Heb je vragen over dit retreat? Contacteer ons rechtstreeks op inspireme@fullofwonder.be, per telefoon, of via Facebook of Instagram.

Tijd om je relatie te vieren!

Tijdens dit Winter Glow Retreat kan je samen met je partner opnieuw contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel. Van 26 tot en met 28 november maken we tijd om elkaar terug te vinden en bij te tanken voor de winter.

Een aanbod voor koppels die bewust voor elkaar kiezen, samen willen groeien en hun relatie verkennen. Partners die op een speelse wijze willen exploreren wat hen bindt, waar ze staan en hoe ze naar de toekomst kijken. De workshop is een mix van diepgang, spel, erotiek en vertraging.

Maak diepere verbinding met je partner vanuit openheid en speelsheid

Deze tantra workshop is geen relatietherapie maar wel een weekend boordevol inspiratie waarvan je kunt proeven en die je verder kan integreren in jouw liefdesrelatie. Het weekend heeft als doel om als koppel verder te groeien en beter te communiceren. Dit doe je vanuit jullie eigenste liefdescocon. Je gaat dus uitsluitend met elkaar aan de slag. Daarnaast leggen we jou en je geliefde in de watten met verrassende gezonde culinaire verwennerijen.

Tijdens dit “Winter Glow” retreat voor koppels

 • verken je wat intimiteit voor jou en voor jullie als koppel betekent
 • zetten we de tijd even stil en neem je een weekend lang bewust tijd voor elkaar
 • zak je helemaal in je lichaam aan de hand van verschillende oefeningen
 • ligt de focus op jou en je geliefde
 • werken we met beweging, stilte, de natuur, dans en muziek.
 • leer je je grenzen én wensen voelen én duidelijk aangeven
 • Leer je je hart verder te openen voor jezelf en voor je partner
 • Is er ruimte om te spelen, te vieren en de lichtheid in jouw relatie een boost te geven

Voor wie?

In deze workshop verwelkomen we koppels (van welke seksuele geaardheid ook) in een stabiele relatie die de liefde voor elkaar en voor het leven willen vieren.

 • die zich op een bewuste manier samen willen verdiepen en verbreden
 • die het vuur verder willen aanwakkeren
 • die nieuwe horizonten willen verkennen in het liefdesspel
 • die willen proeven van nieuwe manieren om zich nog meer te openen voor elkaar om hun wensen en verlangens te leren uiten
 • die samen willen groeien in het durven vragen, geven, nemen, ontvangen en in overgave gaan
 • die een andere liefdestaal willen leren kennen en/of verder ontwikkelen

Het retreat gaat door van 28 tot en met 28 november in de prachtige natuur van Oost-West Centrum in Orval.

Klaar om je relatie zuurstof in te blazen voor een heerlijke gloed? Schrijf je dan meteen in hieronder👇

Winter Glow Retreat voor koppels

 • een heel weekend vertragen, spelen en beminnen
 • begeleiding door Griet Alice en Koen
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor jullie eigen proces
 • exploreren in alle veiligheid
 • prijs per koppel

€867

+ €380 verblijfskost

Prijs inclusief BTW als particulier.
Exclusief BTW voor vennootschappen.

“Het gas van onze relatie hoeft niet altijd helemaal open te staan, maar het is belangrijk de waakvlam brandend te houden.” - Bram & Lynn

Praktisch

 • Het retreat gaat door van 26 tot en met 28 november in de prachtige natuur van Oost-West Centrum in Orval.
 • We starten op vrijdag om 18h30.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Er worden ook enkele avondprogramma’s voorzien tot ca. 22h.
 • Het retreat eindigt op zondag rond 16h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Oost-West Centrum Orval

Bois-le-Comte 1, 6823 Florenville

Veelgestelde vragen

 • Het is ver rijden voor mij. Kan ik carpoolen? 💚 Ja hoor – we zetten een systeem op met de deelnemers. Je kunt alleen rijden of je kunt ook samen rijden met één van de andere deelnemers. Je retreat start van zodra je je voordeur dicht trekt. De trip ernaartoe is noodzakelijk om even alles achter je te te laten en kan ook fijn zijn om al met iemand uit de groep kennis te maken. Je krijgt er de prachtige natuur van Orval/Florenville voor in de plaats 🙂
 • Wat staat er op het programma? 💚 Op het programma staat mediteren, tantric dance, masseren, delen, dansen (h)eerlijk vegetarisch eten uit de lokale permaculuur, spelen, aanraken, ademen, buiten-zijn, bodywork, verbinden met de ogen en vooral genieten van elkaar als geliefden
 • Hoe oud moet je zijn? 💚 Uit ervaring merken we dat leeftijd minder belangrijk is. Bovendien varieert de leeftijd in onze groepen maar dit is nog nooit een issue geweest. Merendeel is tussen de 35 en 55 zomers jong. Er er zijn steeds zonnige ‘uitschieters’ maar dat maakt het net boeiend en rijk!
 • Is dit ook een beetje vakantie of eerder werken aan jezelf? 💚 We krijgen regelmatig de reactie van deelnemers dat ze na het retreat in een heerlijke flow terechtkomen. Volledig opgeladen en terug helemaal opgeladen als koppel. Onderschat dus niet wat voor een vakantiegevoel een retreat kan brengen. Bovendien spendeer je heel wat tijd in de natuur. Je wordt culinair verwend en neemt de tijd om voor jezelf te zorgen.
 • Ik ben vegetarisch en ben intolerant voor Gluten. 💚 We eten 5 dagen heerlijk vegetarisch. En de kok houdt graag rekening met specifieke intoleranties/allergieën. Dit kan je opgeven bij je inschrijving. De keuken werkt met producten van de permacultuur-boerderij.
 • Voel je nog twijfels of heb je zelf nog een andere vraag? 💚 Stuur ons gerust een berichtje of bel ons op zodat we samen kunnen voelen of deze deep dive iets voor jou is. En wees gerust, we zijn hierin heel eerlijk!

Facilitators

Je wordt op deze reis meegenomen door:

Griet Alice Verhaert

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Koen Pellegrims

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Over Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we – zonder er erg in te hebben – uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Bij ons heeft die relatiebreuk ons op een pad gebracht waarbij we diep in onszelf doken en ontdekten dat daar vanalles leefde. De weg naar de nieuwe liefde was kronkelig, maar leerde ons zo veel over relaties, over openheid en veiligheid, en over het belang van spel en vertrouwen. Completer, bewuster en oprechter dan ooit tevoren. Een ware openbaring!

Maar het is tragisch dat het eerst tot twee gebroken gezinnen heeft moeten leiden. Daarom willen we die transformatie delen, met andere koppels en met singles. Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie of bij jezelf, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

“In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏 – Griet Alice

“Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.” – Koen

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Over Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.