Yoni Retreat

16 tot 18 januari 2022, 

Temple Space Brugge

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Heb je vragen over dit retreat? Contacteer ons rechtstreeks op inspireme@fullofwonder.be, per telefoon, of via Facebook of Instagram.

Tijdens dit retreat herontdekken we met een kleine groep vrouwen (8 à 10) ons VROUW-zijn. We gaan op reis in ons lichaam, ons bekken, onze yoni. Voor veel vrouwen is dit onbekend en onbewust gebied, ver van huis.

Voor dit Yoni Retreat tovert Griet Alice haar keramiekatelier om tot een veilige intieme cocon waar je helemaal mag thuiskomen, wie je ook bent. Met veel liefde, zorg en schoonheid verwelkomt en verwent ze je heel graag op haar plek.

Wil jij je lichaam beter leren kennen, meer voeling krijgen met je seksualiteit, je sensualiteit, je yoni, je levensenergie? Dan is deze workshop een geschenk voor jezelf! Alle vrouwen zijn van harte welkom, welke seksuele geaardheid ook.

Wat mag je verwachten van deze bijzondere reis?

 • een huiselijke, sfeervolle setting waarbij je uit jouw hoofd komt en helemaal mag gaan zakken in jouw lijf
 • contact maken met jouw vrouwelijkheid en sensualiteit (o.a. via dans en beweging)
 • yoni yoga en (leren) werken met het yoni ei met als doel jouw bekkenbodemspieren te trainen, selfhealing en jouw vrouwelijke energie volop te laten stromen
 • jezelf beter leren kennen en liefhebben
 • een portie lichtheid, speelsheid én plezier
 • culinaire verwennerij waarin gezonde, lekkere en pure voeding centraal staan;
 • een kleine groep vrouwen waarin je de kracht van sisterhood mag ervaren
 • een bad van zachtheid vanwaaruit je kunt opladen en nog meer jouw kracht mag voelen
 • het ritme van jouw cyclus beter begrijpen en dit meenemen in jouw dagelijkse leven
 • inspiratie opdoen over hoe je nog meer aandacht kunt schenken aan jouw borsten, de streek rondom jouw hart
 • contact maken met de natuur; buiten-zijn
 • niet tevreden geld terug garantie
 • De nodige aandacht voor jouw individueel proces als je daar behoefte aan hebt

 

Je kan rekenen op een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te verwerken, te lachen, te inspireren en geïnspireerd worden. Respect voor ieders individuele grenzen staat hierin centraal en nemen we meer dan serieus.

Yoni Retreat

 • twee dagen voor jezelf
 • in veiligheid experimenteren
 • verbondenheid met de sisterhood
 • culinaire verwennerij

€420

+ €70 verblijfskost

Prijs inclusief BTW als particulier.
Exclusief BTW voor vennootschappen.

Praktisch

 • We starten op zondagavond om 19h.
 • ’s Morgens starten we telkens om 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Het avondprogramma loopt tot 22h30
 • Het einde van het retreat is voorzien op dinsdag rond 16h.
 • Het tarief omvat workshop, uitgebreid ontbijt, lunch, diner en lekkers tussendoor.
 • Overnachting kan geregeld worden op aanvraag (45 à 70 euro voor 2 nachten afhankelijk van de slaapplek)
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Temple Space Brugge

Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

Veelgestelde vragen

Facilitators

Je wordt op deze reis meegenomen door:

Griet Alice Verhaert

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Over Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we – zonder er erg in te hebben – uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Bij ons heeft die relatiebreuk ons op een pad gebracht waarbij we diep in onszelf doken en ontdekten dat daar vanalles leefde. De weg naar de nieuwe liefde was kronkelig, maar leerde ons zo veel over relaties, over openheid en veiligheid, en over het belang van spel en vertrouwen. Completer, bewuster en oprechter dan ooit tevoren. Een ware openbaring!

Maar het is tragisch dat het eerst tot twee gebroken gezinnen heeft moeten leiden. Daarom willen we die transformatie delen, met andere koppels en met singles. Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie of bij jezelf, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

“In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏 – Griet Alice

“Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.” – Koen

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Over Full of Wonder

Bij Full of Wonder geloven in een wereld waarin mensen bewuste relaties aangaan vanuit oprechte verbinding. Relaties in eender welke vorm of constellatie: met jezelf en met anderen, vanuit wederzijds verlangen en zonder oordeel; waarin het hart, hoofd, ziel en seksualiteit harmonieus verbonden zijn. Onze missie is om mensen te helpen om dit pad te bewandelen.