Erotic Power Retreat

28 tem 30 augustus in
Temple Space Brugge (Brugge)

Dit retreat is volzet of afgelopen

Terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je seksualiteit.

Toon je sensuele zelf

“Is dit rokje niet te kort?”, “Stuur ik met deze hakken geen verkeerd signaal?”, “BH-loos lopen is niet deftig”, “Ik heb helemaal geen sexy lijf”. Het is maar een greep uit de mythes die we onszelf voorhouden als vrouw. Al te vaak steken we onze erotische zelf bewust of onbewust weg.

Tijdens de “Erotic Power” tweedaagse mag je de wilde en sensuele vrouw helemaal laten zien. We maken contact met onze vrouwelijkheid en seksualiteit, in de veilige setting van de sisterhood.

De rode draad van dit weekend is om in zachtheid onze wildheid verder te exploreren. Ik heb speciaal voor jou een heerlijk progamma in petto.

Ga dan van 28 tem 30 augustus mee op reis met mij. We starten zondag ’s avonds om 18h en eindigen dinsdag ’s middags rond 14h.

Wat mag je verwachten van deze bijzondere reis?

  De Erotic Power tweedaagse gaat wat verder dan een Yoni Retreat. Ga mee in de ontdekkingsreis en maak je helemaal contact met je ‘Erotic Power’. 😉

  Voelt dit té spannend voor je, dan kan een Yoni Retreat een eerste stap in deze richting zijn.

  Je kan rekenen op een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te verwerken, te lachen, te inspireren en geïnspireerd worden. Respect voor ieders individuele grenzen staat hierin centraal en nemen we meer dan serieus.

  Een cadeau voor wie wil verbinden met haar vrouwelijke bron

  Wat mag je verwachten van deze bijzondere reis
  van zondag 28 augustus om ’s avonds tot dinsdag 30 augustus om ’s middags?

  • Een paar dagen waarin je jouw volle vrouw-zijn tijd en ruimte geeft; even weg van alles. Een cadeau voor jezelf!
  • Je maakt volop contact met de erotische, wilde, sexy, sensuele vrouw in je. Je verkent de vrouw in jou die schaamteloos kan genieten van haar lichaam, zonder iets te moeten bereiken, zonder te pleasen, zonder verwachtingen.
  • Je zult nog een stap verder zetten in het eren en zuiveren van je yoni. Er staan mooie rituelen en yoni yoga met het eitje op het programma.
  • Je mag je meer bewust worden van je seksualiteit en je verlangens op deze ontdekkingsreis.
  • Je leert je speelse en creatieve poorten te openen door je te verbinden met je erotische kracht.
  • Je mag vertragen, verstillen, helen, dansen, vieren en zakken in je lijf.
  • De nodige aandacht voor jouw individueel proces als je daar behoefte aan hebt
  • En dit allemaal in mijn sfeervolle warme veilige vrouwencocon ✨ Full of Wonder ✨ met culinaire verwennerijen voor je vrouwenlichaam.

  Klinkt goed!

  Maar is dit iets voor mij?

  Wil jij je lichaam beter leren kennen, meer voeling krijgen met je seksualiteit, je sensualiteit, je yoni, je levensenergie? Dan is deze workshop een geschenk voor jezelf! Alle vrouwen zijn van harte welkom, welke seksuele geaardheid ook.

  Als je twijfelt of dit iets voor jou is, of of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op.

  Erotic Power Retreat

  zonder verblijf

  € 420

  per persoon, inclusief BTW
  • 2 dagen voor jezelf
  • in veiligheid experimenteren
  • verbondenheid met de sisterhood
  • culinaire verwennerij

  Je kan je niet meer inschrijven voor Erotic Power Retreat. Laat je gegevens achter en we houden je als eerste op de hoogte van een volgende editie. Je ontdekt onze andere retreats hier.

  Erotic Power Retreat

   

  € 420 + 70

  workshop + verblijfskost

  per persoon, inclusief BTW
  • 2 dagen voor jezelf
  • in veiligheid experimenteren
  • verbondenheid met de sisterhood
  • culinaire verwennerij
  • overnachting op locatie

  Je kan je niet meer inschrijven voor Erotic Power Retreat. Laat je gegevens achter en we houden je als eerste op de hoogte van een volgende editie. Je ontdekt onze andere retreats hier.

  Je kan je niet meer inschrijven voor dit Erotic Power Retreat. Laat hier je gegevens achter en we houden je als eerste op de hoogte van een volgende editie. Je ontdekt onze andere retreats hier.

  De naakte rug van Griet met een rode veer Vicky met gesloten ogen, houdt een foto vast Rode en blauwe besjes en een veer op een tapijtje

  Locatie

  Temple Space Brugge

  De Temple Space in Brugge is eigenlijk het keramiekatelier van Griet Alice dat omgetoverd wordt tot een warme, intieme werkruimte. De sfeer is gezellig en huislijk, perfect voor de meer kleinschalige retreats. Catering wordt met veel liefde verzorgd door mensen zoals Debby, die haar hart en ziel legt in gezonde, lekkere en gevariëerde maaltijden. Er is in de Temple Space beperkte slaapplaats: wie wenst kan in de gezamelijke ruimte slapen op een matrasje en er zijn ook enkele bedden beschikbaar. Vlakbij is er ook een B&B waar -bij inschrijving voor een retreat- voor jou een enkele of gedeelde kamer kan geboekt worden.

  Praktische info

  • Dit retreat gaat door in Temple Space Brugge in Brugge.
  • We starten zondag ’s avonds rond 18h.
  • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
  • Avondprogramma’s zijn voorzien tot ongeveer 22h.
  • Het retreat eindigt op dinsdag ’s middags rond 14h.
  • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

  Veelgestelde vragen

  ?

  Moeten we hiervoor naakt zijn?

  Wat als Covid roet in het eten gooit?

  Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

  Wat staat er op het programma?

  Nog vragen?

  Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

  Jouw facilitator

  Griet Alice

  Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

  Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

  Leer ons kennen

  Wij zijn Griet Alice en Koen

  We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

  Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

  Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

  Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

  OP DE HOOGTE BLIJVEN?
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
  Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

  inspireme@fullofwonder.be

  Griet Alice: +32498304481

  Koen: +32495592235