Kali Deep Dive

11 tem 16 oktober in
Het Land van Yemaya (Bellingwolde, NL)

Laat je meevoeren door de Kali-energie en laat los wat jou niet meer dient. Een retreat voor mannen en vrouwen die licht willen laten schijnen op hun duistere kant en ontdekken wat er ontstaat als je je overgeeft.

Tijd om los te laten wat jou niet meer dient!

Kali ziet er op het eerste zicht wreed uit; ze kan alles ruïneren wat schijnbaar comfortabel lijkt maar na deze storm brengt ze onze waarheid/onze vrijheid. Wat een cadeau! Kali wil dus eigenlijk niets liever dan onze waarheid en alles los laten ('verbranden') wat niet langer klopt. En hiervoor is moed nodig wat niet altijd gemakkelijk is.

Tijdens dit retreat gaan we op zoek naar onze donkere kant. De patronen, demonen of baggage die ons tegenhoudt helemaal vol te leven. Wat een bevrijding als er licht mag komen op onze duistere kant!

Ben je het ook beu, ga dan van 11 tem 16 oktober mee op reis met ons. We starten dinsdag ’s middags om 17h en eindigen zondag ’s middags rond 13h.

Laat los wat jou niet meer dient:

Tijdens dit retreat van dinsdag 11 oktober om ’s middags tot zondag 16 oktober om ’s middags :

 • maak je contact met je schaduwkant
 • zak je helemaal in je lichaam aan de hand van verschillende oefeningen
 • staan we stil bij de rondjes en patronen die steeds terugkomen
 • laat je los wat jou niet meer dient
 • staat er een bijzondere ceremonie op het programma om jou dichter bij je essentie te brengen
 • laat je jezelf zien aan een groep gelijkgestemden
Singles LvY Groep

Klinkt spannend!

Maar is dit iets voor mij?

In dit retreat verwelkomen we mannen en vrouwen die het gevoel hebben dat ze in rondjes blijven draaien. Dat iets je tegenhoudt om de volgende stap te zetten, om weer helemaal te leven.

Droom je van een ander leven, maar zit je vast in een gouden kooi? Val je steeds weer op dezelfde "foute" partners? Blijf je eeuwig twijfelen over die onderneming, andere job, nieuwe wending, maar ben je bang om de sprong te wagen? Dan is dit retreat helemaal voor jou.

Als je nog twijfelt of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op met Griet Alice op +32498304481 of met Koen op +32495592235.

Kali Deep Dive

 

€ 837 + 410

workshop + verblijfskost

per persoon, inclusief BTW
 • 5 dagen met gelijkgestemden
 • begeleiding door 3 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor je eigen proces
 • heerlijke en gezonde maaltijden

Ik heb heel hard genoten van dit retreat en alles wat er losgekomen is en in gang gestoken. De "ripples" zullen nog lang doorzinderen en ik zie nu al heel mooie resultaten, die alleen maar beter kunnen worden. Mijn leven is echt ten goede veranderd, meer liefde, betere vriendschappen en ik voel me veel beter in mijn vel. Wat zou ik nog meer willen.

"

Het retreat heeft veel in me losgemaakt, eerlijk. Ik besef enerziids dat we erg in een bubbel zaten op een prachtige locatie, maar ik heb veel zaken meegenomen. Door het retreat zit ik nu nog steeds in een goede vibe, ik heb meer vertrouwen in mezelf en in anderen. Ik ben rustiger en kan beter ontspannen, wat wil zeggen dat ik minder pieker (ik kan de kleine dingen beter relativeren).

"

Het retreat heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven en ervoor gezorgd dat ik durf luisteren naar de stemmen in mijn hoofd omdat ik nu geloof dat ik klaar ben om het verleden los te laten. Dit heeft in mijn dagelijkse leven ervoor gezorgd dat ik een veel liefdevollere relatie kan hebben met de mensen in mijn nauwe omgeving. Waar ik vroeger heel gesloten was, mede om mezelf te beschermen, heb ik geleerd dat openheid en eerlijk zijn de enige weg vooruit is.

Locatie

Het Land van Yemaya

Zodra je het landgoed Land van Yemaya oploopt valt er een oase van rust over je heen. Er is Stilte. Ruimte. En je voelt dat dit een plek is waar je vrij bent. Waar je kunt terugkeren naar jouw natuurlijke staat van Zijn, naar wie jij echt bent. Je voelt dat je geen enkel stukje van jezelf hoeft te verbergen. Alles van jou is hier welkom.

Het land wakkert de geaarde energiestroom in jou aan. Inspiratie, beweging, creatie. Je wordt je bewust dat je helemaal mag Zijn. Je ervaart zin in het leven. Een diepe verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Praktische info

 • Dit retreat gaat door in Het Land van Yemaya in Bellingwolde, NL.
 • We starten dinsdag ’s middags rond 17h.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Avondprogramma’s zijn voorzien tot ongeveer 22h.
 • Het retreat eindigt op zondag ’s middags rond 13h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Veelgestelde vragen

?

Is dit ook een beetje vakantie of eerder werken aan jezelf?

Pfff, ik vind het wel spannend

Wat staat er op het programma?

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Hoe groot is de groep?

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

Het is ver rijden voor mij. Kan ik carpoolen?

Hoe oud moet je zijn?

De investering is voor mij te groot om in 1 keer te betalen. Is er een gespreide betaling mogelijk?

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Jouw facilitatoren

Griet Alice

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Koen

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Emmanuel

Emmanuel van Inner Vibes ondersteunt de reis met zachtheid, met zijn Djembé en vele andere klanken (o.a. met een ligconcert).

Als creatief multi talent is hij gepassioneerd door de menselijke psyche. Zijn kracht zit in de belichaming van de dans van mijn mannelijk en vrouwelijk energie. Emmanuel houdt van een directe aanpak, "to the point", en dit aangeboden in een liefdevolle zachte energie, waar veiligheid op de eerste plaats staat. Hij werkt ervaringsgericht en gebruikt enkel wat hij zelf 100% doorvoeld en belichaamd heeft.

Als persoonlijke coach ondersteunt hij je om in je authentieke stralende kracht te staan.

Teachers die Emmanuel geïnspireerd hebben zijn Osho, Eckhart Tolle, Mooji, Byron Katie, Peter Levinde en David Deida.

Leer ons kennen

Wij zijn Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235