Koppels Retreat

11 tem 13 november in
Kasteelhoeve Wange (Landen)

Tijdens dit retreat kan je samen met je partner opnieuw contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel. Een aanbod voor koppels die bewust voor elkaar kiezen, samen willen groeien en hun relatie verkennen. Partners die op een speelse wijze willen exploreren wat hen bindt, waar ze staan en hoe ze naar de toekomst kijken. De workshop is een mix van diepgang, spel, erotiek en vertraging.

Maak diepere verbinding met je partner vanuit openheid en speelsheid

Deze tantrisch geïnspireerde workshop is geen relatietherapie maar wel een weekend boordevol inspiratie waarvan je kunt proeven en die je verder kan integreren in jouw liefdesrelatie. Het weekend heeft als doel om als koppel verder te groeien en beter te communiceren. Dit doe je vanuit jullie eigenste liefdescocon. Je gaat dus uitsluitend met elkaar aan de slag. Daarnaast leggen we jou en je geliefde in de watten met verrassende gezonde culinaire verwennerijen.

Ga dan van 11 tem 13 november mee op reis met ons. We starten vrijdag ’s avonds om 18h en eindigen zondag ’s middags rond 15h.

Ga onder onze veilige vleugels aan de slag

 • Je maakt tijd om te vertragen en te verstillen door meditatie en contact met de natuur
 • Je ontdekt en onderzoekt wat intimiteit voor jou betekent
 • We werken met aanraking: dus mensen met huidhonger komen zeker aan hun trekken; is aanraking iets dat spannend voor je is? Dan is dit een mooie kans om hierin verder te groeien.
 • het retreat is geen therapeutische praatbarak, maar je stapt uit je hoofd en zakt in je lijf aan de hand van dans, spel en beweging; we maken je lichte kant helemaal wakker!
 • Je gaat bijgetankt, vol vertrouwen en boordevol levensenergie naar huis met concrete tools om je steeds meer te openen voor jezelf en mensen rondom jou.

 

De tijd stil zetten en een aantal dagen bewust tijd maken voor jezelf: daar draait het bij onze retreats om. Vanuit de relatie met jezelf kom je in contact met de ander via woorden, dans, ogen, sharing, aanraking, muziek en beweging. De steun van de groep, de lichtheid, het plezier en verbinding met de natuur staan centraal en zijn onvergetelijk. Er ontstaan verbindingen voor het leven.

Een cadeau voor koppels die authentiek willen verbinden

Tijdens dit retreat van vrijdag 11 november om ’s avonds tot zondag 13 november om ’s middags :

 • verken je wat intimiteit voor jou en voor jullie als koppel betekent
 • zetten we de tijd even stil en neem je een weekend lang bewust tijd voor elkaar
 • zak je helemaal in je lichaam aan de hand van verschillende oefeningen
 • ligt de focus op jou en je geliefde
 • werken we met beweging, stilte, de natuur, dans en muziek
 • leer je je grenzen én wensen voelen én duidelijk aangeven
 • Leer je je hart verder te openen voor jezelf en voor je partner
 • Is er ruimte om te spelen, te vieren en de lichtheid in jouw relatie een boost te geven

Klinkt goed!

Maar is dit iets voor ons?

In deze workshop verwelkomen we koppels (van welke seksuele geaardheid ook) in een vaste relatie die de liefde voor elkaar en voor het leven willen vieren.

 • die zich op een bewuste manier samen willen verdiepen en verbreden
 • die het vuur verder willen aanwakkeren
 • die nieuwe horizonten willen verkennen in het liefdesspel
 • die willen proeven van nieuwe manieren om zich nog meer te openen voor elkaar om hun wensen en verlangens te leren uiten
 • die samen willen groeien in het durven vragen, geven, nemen, ontvangen en in overgave gaan
 • die een andere liefdestaal willen leren kennen en/of verder ontwikkelen

Als je twijfelt of dit iets voor jullie is, of of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op met Griet Alice op +32498304481 of met Koen op +32495592235.

Koppels Retreat

 

€ 420 + 207

workshop + verblijfskost

per persoon, inclusief BTW
 • 2 dagen met gelijkgestemde koppels
 • begeleiding door 2 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor jullie eigen proces
 • exploreren in alle veiligheid
 • heerlijke en gezonde maaltijden

Ik weet niet wat er gaande is, maar mijn hart heeft nog nooit zo open gestaan, nog nooit zo vaak overgelopen van gelukzaligheid. Ik heb me deze week dingen zien doen, horen zeggen,… die voordien wel deel van mij waren maar ze nooit heb gedurfd, gekund, gemogen van mezelf . Wat een ervaring! En het blijft maar gaan! 🥰 Voel me zoooo dankbaar voor het leven, voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten voor wat ik dat weekend en de voorbije week heb mogen ervaren en wou die dankbaarheid ook (nog eens-kan niet genoeg!) naar jullie sturen. 🙏🙏🔥🔥❤️❤️

Matthias

Locatie

Kasteelhoeve Wange

Aan het einde van een doodlopende kasseiweg, omringd door de rust van honderden hectaren akkers, boomgaarden én in het prettige gezelschap van hazen, zwaluwen, reigers, koeien, paarden, reeën en nog heel wat andere natuurpracht vind je Kasteelhoeve Wange.

Op de Kasteelhoeve is véél plaats, buiten en binnen, om alleen te zijn of om samen te zijn. De dikke muren van de Kasteelhoeve bieden geborgenheid, warmte, verbondenheid met elkaar. Het weidse landschap daaromheen geeft je een gevoel van vrijheid, inspiratie en verbondenheid met de natuur en de dieren die daarin leven.

Praktische info

 • Dit retreat gaat door in Kasteelhoeve Wange in Landen.
 • We starten vrijdag ’s avonds rond 18h.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Avondprogramma’s zijn voorzien tot ongeveer 22h.
 • Het retreat eindigt op zondag ’s middags rond 15h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Veelgestelde vragen

?

Is dit ook een beetje vakantie of eerder werken aan jezelf?

Pfff, ik vind het wel spannend

Wat staat er op het programma?

De investering is voor mij te groot om in 1 keer te betalen. Is er een gespreide betaling mogelijk?

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Hoe groot is de groep?

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

Is dit enkel voor hetero en cis-gender mensen?

Het is ver rijden voor mij. Kan ik carpoolen?

Hoe oud moet je zijn?

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Jouw facilitatoren

Griet Alice

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Koen

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Leer ons kennen

Wij zijn Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235