Sensual Play

2 tem 4 september in
De Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets, BE)

Dit retreat is volzet of afgelopen

Speel, voel en beleef met heel je lijf! Tijdens dit weekend laten we je kennismaken met ál je zintuigen. We brengen jullie helemaal in het lijf en laten je via allerlei toegangspoorten proeven van het vuur en de erotiek van het volle leven.

Speel, voel en beleef met al je zintuigen

Het Sensual Play Retreat is een prikkelende en speelse tweedaagse voor koppels en gelegenheidskoppels. Het is een moment om je helemaal over te geven aan elkaar en aan het gevoel. Griet Alice en Koen nemen je mee op een zinnenprikkelende exploratie van al je zintuigen in jullie (liefdes)spel.

We gaan aan de slag met aanraking, met blinddoeken, met touwen, met zoete lekkernijen. We dompelen onszelf onder in de stilte en in de natuur. Jullie leren hoe je elkaars bron van levenskracht kunt eren en activeren via een tantrische yoni- of lingammassage. We zetten jullie creatieve poorten helemaal open!

Ga van 2 tem 4 september mee op reis met ons. We starten vrijdag ’s avonds om 18h en eindigen zondag ’s middags rond 14h.

Omarm de lijflijkheid

Lichamelijke aanraking is een fundamentele manier om je liefde te uiten. Alleen weten we soms niet goed hoe dit te doen, of we vervallen in dezelfde routines en patronen of maken we er eenvoudigweg geen tijd voor.

En als we nog een stapje verder gaan en spreken over het aanraken van je erogene zones, dan associëren we dit meteen met seks. En dat vinden we jammer. Want er is zoveel meer te beleven dan het gekende en vaak "doelgerichte".

Tijdens dit weekend nemen we je mee naar tantrisch aanraakland. Alles draait rond rond vertragen, ademen, in het moment zijn, leren afstemmen, vertrouwen op je handen en in overgave leren gaan...

We zetten een veilige omgeving neer, waarin elk duo helemaal zichzelf kan zijn. Iedereen gaat aan de slag met hun eigen (gelegenheids)partner, op hun eigen tempo. Er zijn geen doelstellingen die moeten behaald worden. We willen vooral dat iedereen kan verdiepen, kan bijleren en geïnspireerd geraakt!

Zet je zintuigen open en laat die speelsheid helemaal toe!

Tijdens dit retreat van vrijdag 2 september om ’s avonds tot zondag 4 september om ’s middags :

 • laten we je proeven van verschillende toetjes om jullie passie en vuur een nieuw elan te geven
 • kan je oefenen/exploreren in wat "sensual play" voor jou betekent
 • maak je verbinding met je hele lichaam en met je seksuele levensenergie
 • leer je je wensen en grenzen voelen én duidelijk aangeven
 • spelen we met contrasten (zacht/hard, warm/koud, snel/traag...)
 • tonen we je dat intieme aanraking en seksualiteit niet hetzelfde zijn
 • kom je vertragen en verstillen
 • kom je spelen, genieten en plezier maken
 • zetten we de creatieve poort helemaal open
 • laten we je proeven van een aantal verschillende tantrische massagetechnieken waaronder yoni en lingammassage

Het eren van Y.oni en L.ingam

Als we openlijk spreken over vagina (yoni in sanskriet) en penis (lingam in sankriet), krimpen sommigen ineen. Dit wordt vaak gevolgd door de reflex: ‘dat is toch iets intiem’ dat thuishoort in de slaapkamer. En daarmee sluiten we de deur.

Maar wees nu eens héél eerlijk met jezelf: heb je al eens heel bewust, vol verwondering, gekeken naar jouw eigen yoni of lingam? En heb je dit - louter bekijken zonder meer - ook al eens ervaren met de yoni of lingam van je geliefde? En spreek je er dan open en eerlijk over? En weet je eigenlijk wat allemaal mogelijk is op vlak van aanraking en masseren van dit heilig lichaamsdeel? Eerlijk? Ik was vroeger "onbewust onbekwaam" en kende maar 1 beweging...
Hoe zou het zijn om hierin stapje voor stapje op verkenning te gaan?

Seks en intimiteit is voor velen een fundament van een relatie maar jammer genoeg is het ons nooit echt aangeleerd hoe we een penis/lingam of yoni/vagina kunnen aanraken. We kennen meestal maar één beweging die veelal leidt tot het gekende piekorgasme. Terwijl er zoveel meer te beleven valt! En dat willen we jullie (eindelijk) aanleren. In alle zachtheid en veiligheid bij elkaar...

Klinkt goed!

Maar is dit iets voor ons?

Tijdens dit retreat verwelkomen we koppels of speelmaatjes die -in verbinding met elkaar- willen experimenteren met proeven, ruiken, knuffelen, strelen, dansen...

 • koppels die een weekend lang bewust tijd willen maken voor elkaar
 • singles die met een knuffelcontact, buddy of speelmaatje met elkaar op ontdekkingsreis willen gaan en willen bijleren over aanraking
 • mannen en vrouwen die meer vertrouwen willen krijgen in het aanraken en laten aanraken
 • mensen die geïnspireerd willen worden in hoe ze elkaar op diverse manieren kunnen aanraken en masseren.
 • wie wil ontdekken hoe bevrijdend het is om te durven vragen en te durven nemen
 • koppels die willen verdiepen in hun contact en hun seksualiteit “voller” willen beleven
 • zowel jonge tortelduiven als voor rijpe levensgenieters
 • iedereen die aanraking als liefdestaal wil (her)ontdekkken

Als je twijfelt of dit iets voor jou is, of of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op met Griet Alice op +32498304481 of met Koen op +32495592235.

Sensual Play

 

€ 420 + 207

workshop + verblijfskost

per persoon, inclusief BTW
 • 2 dagen met je partner op verkenning
 • diverse proeverijen in sensual play
 • begeleiding door Griet Alice en Koen
 • prachtige locatie in de natuur
 • exploreren in alle veiligheid
 • heerlijke en gezonde maaltijden

Je kan je niet meer inschrijven voor Sensual Play. Laat je gegevens achter en we houden je als eerste op de hoogte van een volgende editie. Je ontdekt onze andere retreats hier.

Ik weet niet wat er gaande is, maar mijn hart heeft nog nooit zo open gestaan, nog nooit zo vaak overgelopen van gelukzaligheid. Ik heb me deze week dingen zien doen, horen zeggen,… die voordien wel deel van mij waren maar ze nooit heb gedurfd, gekund, gemogen van mezelf . Wat een ervaring! En het blijft maar gaan! 🥰 Voel me zoooo dankbaar voor het leven, voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten voor wat ik dat weekend en de voorbije week heb mogen ervaren en wou die dankbaarheid ook (nog eens-kan niet genoeg!) naar jullie sturen. 🙏🙏🔥🔥❤️❤️

Matthias

Locatie

De Heerlijckyt van Elsmeren

De Heerlijckyt van Elsmeren is een prachtig historisch domein op de kruising tussen Vlaams-Brabant en Limburg.

Hun missie is om een plek te zijn waar men tot zichzelf kan komen, tot ontmoeting met elkaar, én tot nieuwe stappen naar de toekomst. Een plek waar niet alleen lichaam, maar ook hoofd, hart en ziel gevoed worden.

Praktische info

 • Dit retreat gaat door in De Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets, BE.
 • We starten vrijdag ’s avonds rond 18h.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Avondprogramma’s zijn voorzien tot ongeveer 22h.
 • Het retreat eindigt op zondag ’s middags rond 14h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Veelgestelde vragen

?

Hoe groot is de groep?

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

Pfff, ik vind het wel spannend

Is dit enkel voor hetero en cis-gender mensen?

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Moeten we hiervoor naakt zijn?

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Jouw facilitatoren

Griet Alice

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Koen

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

Leer ons kennen

Wij zijn Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235