Summer Joy Deep Dive voor Singles

19 tem 24 juli in
De Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets, BE)

Dit retreat is volzet of afgelopen

Verken nieuwe manieren van ontmoeten, verbinden en spelen. Tijdens dit Summer Joy Deep Dive Retreat kan je samen met andere vrouwen en mannen weer contact maken met het volle leven: vanuit het lijf, vanuit verbinding en vanuit spel.

Tijd om het leven te vieren!

Op het programma staat mediteren, tantric dance, masseren, delen, dansen, (h)eerlijk vegetarisch eten, spelen, aanraken, ademen, buiten-zijn, bodywork, verbinden met de ogen en vooral véééél lichtheid en plezier!

Vind je het moeilijk om een nieuwe relatie aan te gaan? Is het alleen zijn pijnlijk voor je? Match je op Tinder alleen maar oppervlakkige one-night-stands en zoek je zelf meer diepgang of verbinding?

Ga dan van 19 tem 24 juli mee op reis met ons. We starten dinsdag ’s middags om 17:30 en eindigen zondag ’s middags rond 14h.

Ga onder onze veilige vleugels aan de slag

 • Je maakt tijd om te vertragen en te verstillen door meditatie en contact met de natuur
 • Je ontdekt de wereld van tantra en onderzoekt wat intimiteit voor jou betekent
 • We werken met aanraking: dus mensen met huidhonger komen zeker aan hun trekken; is aanraking iets dat spannend voor je is? Dan is dit een mooie kans om hierin verder te groeien.
 • het retreat is geen therapeutische praatbarak, maar je stapt uit je hoofd en zakt in je lijf aan de hand van dans, spel en beweging; we maken je lichte kant helemaal wakker!
 • Je gaat bijgetankt, vol vertrouwen en boordevol levensenergie naar huis met concrete tools om je steeds meer te openen voor jezelf en mensen rondom jou.

 

De tijd stil zetten en een aantal dagen bewust tijd maken voor jezelf: daar draait het bij onze retreats voor singles om. Vanuit de relatie met jezelf kom je in contact met de ander via woorden, dans, ogen, sharing, aanraking, muziek en beweging. De steun van de groep, de lichtheid, het plezier en verbinding met de natuur staan centraal en zijn onvergetelijk. Er ontstaan verbindingen voor het leven.

Een cadeau voor wie op zoek is naar authentiek verbinden

Tijdens dit retreat van dinsdag 19 juli om ’s middags tot zondag 24 juli om ’s middags :

 • is er ruimte om te spelen in alle lichtheid, op jouw manier
 • zak je helemaal in je lichaam aan de hand van verschillende oefeningen
 • kan je in een veilige setting oefenen met contact en aanraking
 • leer je je hart en hele wezen verder te openen voor jezelf en mensen rondom jou
 • werken we met beweging, stilte, de natuur, dans en muziek
 • staat er een bijzondere ceremonie op het programma om jou dichter bij je essentie te brengen
 • leer je wat intimiteit voor jou betekent
 • leer je je grenzen én wensen voelen én duidelijk aangeven

Klinkt goed!

Maar is dit iets voor mij?

In dit retreat verwelkomen we mannen en vrouwen zonder vaste relatie die het leven willen vieren en voluit willen leven. Heb je al eens een retreat achter de rug, of is dit je eerste keer? Iedereen is welkom! We streven ook naar een mooi evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen in de groep om met onze Yin én Yang te kunnen spelen.

Als je twijfelt of dit iets voor jou is, of of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op met Griet Alice op +32498304481 of met Koen op +32495592235.

Summer Joy Deep Dive voor Singles

 

€ 837 + 410

workshop + verblijfskost

per persoon, inclusief BTW
 • 5 dagen met gelijkgestemde singles
 • begeleiding door 2 facilitatoren
 • prachtige locatie in de natuur
 • tijd en ruimte voor je eigen proces
 • exploreren in alle veiligheid
 • heerlijke en gezonde maaltijden

Je kan je niet meer inschrijven voor Summer Joy Deep Dive voor Singles. Laat je gegevens achter en we houden je als eerste op de hoogte van een volgende editie. Je ontdekt onze andere retreats hier.

Ik voelde me letterlijk en figuurlijk gedragen door de groep. Meesurfen op de energie. Eerst ontvangen om dan zelf te kunnen geven. De aanpak van Full of Wonder is heel gemoedelijk, voelt vertrouwd aan. Toch waaide er een stevig zomerbriesje dat vanbinnen alles eens goed verluchtte, het hoofd leeg en de zon weer binnen. Verstillen, ademruimte, raken en geraakt worden. En dansen. Veel dansen.

Jan

“Het retreat voor singles is een fijne mix van ontspanning en meer diepgaande oefeningen. Om in verbinding te gaan met anderen en om jezelf beter te leren kennen.”

Diane

Ik weet niet wat er gaande is, maar mijn hart heeft nog nooit zo open gestaan, nog nooit zo vaak overgelopen van gelukzaligheid. Ik heb me deze week dingen zien doen, horen zeggen,… die voordien wel deel van mij waren maar ze nooit heb gedurfd, gekund, gemogen van mezelf . Wat een ervaring! En het blijft maar gaan! 🥰 Voel me zoooo dankbaar voor het leven, voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten voor wat ik dat weekend en de voorbije week heb mogen ervaren en wou die dankbaarheid ook (nog eens-kan niet genoeg!) naar jullie sturen. 🙏🙏🔥🔥❤️❤️

Matthias

"

Ik schreef me heel last-minute in voor het Summer Joy Deep Dive Retreat. Ik voelde een mengeling van positieve opwinding en tegelijkertijd angst voor de onvermijdelijke confrontatie met mijn demonen. In mijn geval: spreekangst in groep, moeite met aanraking en met sociale vrijheid ervaren bij anderen. Doordat de bedding echter heel veilig aanvoelde kon ik daarin meerdere stappen zetten in een versneld tempo.

Ik voelde me gedragen zowel door de facilitatoren wiens liefdevolle ondersteuning heel oprecht aanvoelde, als door de groep van gelijkgestemden. De spreekangst in groep heb ik daar zelfs helemaal kunnen achterlaten. Ook in aanraking zette ik grote stappen. Ik heb geleerd om mij meer te ontspannen in (langere) knuffels wat een zegen is voor mijn stresssysteem. Dat vertaalde zich zelfs in mijn gewicht! Ondanks het rijkelijke en overvloedige eten was ik twee kilo kwijt na het retreat. Ik ben zeker dat daar een kilo emotionele stress bij was 😉

Het was de investering in mezelf meer dan waard. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier nog lang kan op na-teren en ook kan op verder bouwen. Het gaf me ook stof tot nadenken over mijn manier van wonen en leven. Bovendien gaf het mij weer nieuwe hoop en vertrouwen dat ik tot meer in staat ben dan ik dacht. Nog veel te geven heb. Heel dankbaar ben ik. Ook naar mezelf toe dat ik mij deze hartverbindende, grensverleggende en transformatieve ervaring gegund heb.

Inge

Locatie

De Heerlijckyt van Elsmeren

De Heerlijckyt van Elsmeren is een prachtig historisch domein op de kruising tussen Vlaams-Brabant en Limburg.

Hun missie is om een plek te zijn waar men tot zichzelf kan komen, tot ontmoeting met elkaar, én tot nieuwe stappen naar de toekomst. Een plek waar niet alleen lichaam, maar ook hoofd, hart en ziel gevoed worden.

Praktische info

 • Dit retreat gaat door in De Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets, BE.
 • We starten dinsdag ’s middags rond 17:30.
 • ’s Morgens starten we doorgaans rond 8h (vóór het ontbijt starten we met bewegen).
 • Avondprogramma’s zijn voorzien tot ongeveer 22h.
 • Het retreat eindigt op zondag ’s middags rond 14h.
 • Indien het tarief voor deze workshop voor jou vandaag niet haalbaar is maar je wil dit toch graag kunnen beleven, neem dan even contact op.

Veelgestelde vragen

?

Is dit een dating retreat voor wie op zoek is naar een nieuwe partner?

Is dit ook een beetje vakantie of eerder werken aan jezelf?

Pfff, ik vind het wel spannend

Kan ik in een éénpersoonskamer slapen?

Wat staat er op het programma?

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Hoe groot is de groep?

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

Wat als ik tegen dan een lief heb?

Is dit enkel voor hetero en cis-gender mensen?

Het is ver rijden voor mij. Kan ik carpoolen?

Hoe oud moet je zijn?

Hoe is de man-vrouw balans?

De investering is voor mij te groot om in 1 keer te betalen. Is er een gespreide betaling mogelijk?

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

Jouw facilitatoren

Griet Alice

Griet Alice ruilde haar carrière als general manager voor een nieuw pad waarin haar passie voor schoonheid, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ze wil haar leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Griet Alice volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing, Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Voluit leven vanuit je eigen levenskracht is wat Griet Alice je wil brengen. Ze brengt dit programma dus vanuit haar persoonlijke ervaring en verschillende (internationale) opleidingen (o.a. in tantra en taoïsme). Ze neemt je mee op een boeiende en verrassende reis. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Koen

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde Koen jarenlang in zijn hoofd. Zoals vele mannen had hij het moeilijk om contact te maken met zijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op zijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Koen voelt bij zichzelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Hij wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat ze de erotiek van het leven kunnen voelen en exploreren.

"

Met een heel klein hartje reed ik naar het Summer Joy Retreat voor singles. Tot enkele uren ervoor wou ik het zelfs helemaal afblazen, want ik dacht dat het helemaal niets voor mij zou zijn. Waarom had ik me hier toch weer voor ingeschreven… (omdat ik het lastig vind in authentieke aanraking met iemand te gaan)?

Tantra was iets voor andere mensen, toch niets voor mij zeker. Is dat niet iets dat gebaseerd is op s-e-x? Er zullen zich daar toch geen ongemakkelijke situaties voordoen he? Wat als het daar vol zweverige mensen zit, waarmee het niet klikt?

Maar al vanaf de eerste avond voelde het juist. Eigenlijk is tantra vooral leren uitdrukken waar je grenzen liggen, wat je ok vind en wat niet. Dit leren vragen aan elkaar en dit leren uitdrukken. En dat was blijkbaar wat ik écht nodig had. Dat was de diepere laag binnen mijn ‘aanrakingsprobleem’.

En ik ben een heel weekend op een zeer veilige manier - dankzij Griet - in contact en aanraking met anderen kunnen gaan (en néé, helemaal niet seksueel). Zonder me vragen te stellen, te oordelen of te veroordelen. En dit was zo bevrijdend!

Ik zou iedereen willen aanraden zichzelf zo’n cadeau te doen, vooral omdat je zelf heel veilig kan aangeven wat goed of niet goed voelt.

Greet

Leer ons kennen

Wij zijn Griet Alice en Koen

We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: de belemmering om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leeft alsook de relatie als een evidentie beschouwen want…het was toch voor eeuwig en altijd?

Full of Wonder is een plek van waaruit we samen onze missie in de wereld willen zetten. Het is tegelijk iets nieuws én een verderzetting van het oude. Binnen Full of Wonder willen we plaats geven aan vrouwen én mannen, aan koppels én singles, aan licht én aan donker.

Ons aanbod bestaat uit retreats, persoonlijke trajecten en online programma’s voor verbinding en speelsheid. We werken vooral vanuit lichamelijkheid en weg uit het hoofd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235