Wake-up call

Voor ondernemers

Vraag je persoonlijk gesprek aan met Griet Alice en Koen over hoe jij de ommezwaai maakt van geleefd worden naar voluit leven!

Arrow down
Griet Alice en Koen headshot

Als ondernemer voelt het vaak “lonely at the top”.

Er zijn weinig plekken waar je met al je worstelingen terecht kan: zowel het zakelijke als het persoonlijke. Tijdens deze wake-up call kijken Griet Alice en Koen mee waar je vastloopt. Vanuit een visie dat privé- en business of hoofd en hart niet te scheiden vallen en dat alles verbonden is.

In veiligheid en verbinding, maar toch met scherpte graven we mee naar de laagjes onder je verhaal. We zoeken mee naar dingen die je kan ondernemen om zelf helemaal leiderschap te nemen over je bedrijf én je persoonlijk leven.

Neem een grote stap in je reis van “geleefd worden” naar “voluit leven”!

Indien dit je interesseert, vertellen we je ook wat ons jaarmentorship samen met andere ondernemers voor jou kan betekenen.

Klinkt goed!

Voel je een volle JA! om elkaar te ont-moeten? Beantwoord dan de onderstaande vragen zodat wij ons gesprek optimaal kunnen voorbereiden. De sessie is gratis, verloopt online (via Zoom) en duurt ongeveer 45 minuten.

Per week maken Koen en Griet Alice slechts 2 mensen wakker met een gratis Wake-up call. We maken dus een selectie uit de aanvragen die binnenkomen.