Griet danst op het Ibiza Singles Retreat

Voor ondernemers en impactmakers!

Ibiza Singles Retreat

8 tot 15 juni, IBIZA

Verken nieuwe manieren van ontmoeten, ondernemen én spelen.

Schenk jezelf in deze 7-daagse deep-dive de ruimte om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie. Laat je ondernemende ziel voeden door een groep gelijkgestemde singles en maak contact met het volle leven.

Ga met ons mee van 8 tot 15 juni naar het prachtige Ibiza en omarm het volle leven!

Griet danst met haar ogen gesloten in de natuur van Ibiza

Tijd om het leven te vieren!

Vind je het moeilijk om een nieuwe relatie aan te gaan? Is het alleen zijn pijnlijk voor je? Match je op Tinder alleen maar oppervlakkige one-night-stands en zoek je zelf meer diepgang of verbinding? Ben je het contact met je missie een beetje kwijt?

Ga dan van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 juni 2024 mee op reis naar het prachtige Ibiza en vooral naar jezelf!

Op het programma staat mediteren, tantric dance, masseren, delen, dansen, (h)eerlijk vegetarisch eten, spelen, aanraken, ademen, buiten-zijn, bodywork, verbinden met de ogen en vooral véééél lichtheid en plezier!
Belangrijk om weten: je kan dit retreat inbrengen als beroepskost.

IMG - image

Ga onder onze veilige vleugels mee op ontdekkingsreis

 • Je maakt tijd om te vertragen en te verstillen door meditatie en contact met de natuur
 • Je ontdekt en onderzoekt wat intimiteit voor jou betekent
 • Je stapt uit je hoofd en zakt in je lijf aan de hand van dans, spel en beweging; we maken je lichte kant helemaal wakker!
 • Je gaat bijgetankt, vol vertrouwen en boordevol levensenergie naar huis met concrete tools om je steeds meer te openen voor jezelf en mensen rondom jou.

Vanuit de relatie met jezelf kom je in contact met de ander via woorden, dans, ogen, sharing, aanraking, muziek en beweging. De steun van de groep, de lichtheid, het plezier en verbinding met de natuur staan centraal en zijn onvergetelijk. Er ontstaan verbindingen voor het leven.

Closeup van Koen en Griet met de zee op de achtergrond

Een cadeau voor jezelf, je bedrijf en iedereen rondom jou!

 Tijdens dit retreat van 8 tot en met 15 juni:

 • voel je de helende kracht van herbronning
  Herbronning is geen teken van zwakte; het is een krachtige daad van zelfzorg. Temidden van de weelderige tuinen en serene plekjes van onze landelijke villa in het rustige Noorden van Ibiza, ontdek je de helende kracht van even stilstaan. Het is een kans om jouw batterijen op te laden, te reflecteren en opnieuw contact te maken met jouw essentie en jouw unieke gift voor deze wereld.
 • kan je in een veilige setting oefenen met contact en aanraking
  We werken met aanraking: dus mensen met huidhonger komen zeker aan hun trekken; is aanraking iets dat spannend voor je is? Dan is dit een mooie kans om hierin verder te groeien.
 • kom je uit je hoofd en zak je helemaal in je lijf
  Je lichaam is jouw heiligdom. Het is de motor van alles en heb je ook te (respect)eren. Je geeft jezelf de ruimte om je wijs lijf beter te leren kennen, lief te hebben en te koesteren. Gezonde pure voeding, (actieve) meditaties, yoga, ademwerk, rituelen, dans en beweging zullen je hierbij helpen. Van hieruit activeer je jouw levenskracht in elke cel van je lijf. Ervaar een portie lichtheid, speelsheid en plezier terwijl je jouw persoonlijke groei omarmt.
 • voel je hoe je kan aantrekken wat je uitstraalt
  Dit retreat is een transformerende reis waarin je als mens én als ondernemer contact maakt met jezelf. Waarin je durft te kijken naar je patronen en angsten en waarin je concrete stappen zet om helemaal jouw pad te gaan. Je gaat meer doen wat juist voelt en minder wat je denkt te moeten doen. Op die manier trek je de juiste mensen en opportuniteiten aan en ontstaat er meer flow in je ondernemerschap en in je leven.
SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto
IMG - image

Klinkt goed!

Maar is dit iets voor mij?

In dit retreat verwelkomen we mannen en vrouwen zonder vaste relatie die het leven willen vieren en voluit willen leven. Heb je al eens een retreat achter de rug, of is dit je eerste keer? Iedereen is welkom! We streven ook naar een mooi evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen in de groep om met onze Yin én Yang te kunnen spelen.

We werken in deze deep-dive ook op je missie als ondernemer. Vanuit de visie dat privé- en business of hoofd en hart niet te scheiden vallen en dat alles verbonden is. Je hoeft geen groot bedrijf te leiden, of zelfs niet eens zelfstandig te zijn; ook als je voelt dat je nog iets in de wereld te zetten hebt, ben je welkom. Dit is misschien je eerste stap!

Als je twijfelt of dit iets voor jou is, of of je hier op je plaats bent, neem dan zeker even contact op met Griet Alice op +32498304481 of met Koen op +32495592235.

Ibiza Singles Retreat

Voor ondernemers en impactmakers!

8 tot 15 juni

 • 7-daagse deep dive met gelijkgestemde singles
 • onder de veilige vleugels van Griet Alice, Koen en Manuel
 • exploreren in alle veiligheid
 • maak contact met je persoonlijke én professionele missie
 • heerlijke en gezonde maaltijden
 • je ontvangt een btw-factuur voor deze training Persoonlijk Leiderschap
 • je hebt een kamer voor jou alleen
 • je deelt je kamer met een andere vrouw of man (niet gemengd)
€ 3777, -exclusief BTW

Opties

  Praktisch

 • Dit retreat gaat door op Ibiza, in de buurt van Port de San Miquel (op 30min van de luchthaven).
 • In de prijs is de vlucht niet inbegrepen.
 • Het retreat start op zaterdagavond en eindigt op zaterdagochtend.
 • Wij zorgen op de start- en einddag voor transport tussen de luchthaven en de villa.
 • Als je dus met één van de zaterdagvluchten aankomt (om 18h45 of 14h50) en vertrekt (om 9h10 of 19h20), hoef je je geen zorgen te maken over timing noch vervoer.
  Als je op een andere dag aankomt of vertrekt, sta je zelf in voor je vervoer.
 • Hieronder vind je informatie over de vluchten op zaterdag. Hou er rekening mee dat we het landhuis zaterdag al om 10h moeten verlaten.
 • Tip:
  Boek best ook ruimbagage bij je ticket en check zeker annulatie- en andere verzekeringen

Vluchtinformatie

Brussel Zaventem

TUI Fly Logo Check »

Brussel Zaventem

TUI Fly Logo Check »

Eindhoven

TUI Fly Logo Check »

Rotterdam

TUI Fly Logo Check »

Amsterdam

TUI Fly Logo Check »
Panoramic view of an Ibiza beach

[...] Uit dit alles besluit mijn hoofd en voelt mijn zijn dat jullie verdomd goed weten of voelen waar jullie mee bezig zijn. Zo waardevol. "Levenskunstenaars" is het woord dat in mij opkomt. Ik voel een diep respect.

En als ik dan even de rationele ondernemer in mij laat spreken. Geen enkele therapeut of therapie had mij voor het geld dat ik betaalde voor het retreat op dit punt kunnen brengen. De kostprijs lijkt wel spotgoedkoop vanuit die droge kosten-baten.

Karel, stielman en gedreven ondernemer

Inge

"

Ik schreef me heel last-minute in voor het Singles Retreat. Ik voelde een mengeling van positieve opwinding en tegelijkertijd angst voor de onvermijdelijke confrontatie met mijn demonen. In mijn geval: spreekangst in groep, moeite met aanraking en met sociale vrijheid ervaren bij anderen. Doordat de bedding echter heel veilig aanvoelde kon ik daarin meerdere stappen zetten in een versneld tempo.

Ik voelde me gedragen zowel door de facilitatoren wiens liefdevolle ondersteuning heel oprecht aanvoelde, als door de groep van gelijkgestemden. De spreekangst in groep heb ik daar zelfs helemaal kunnen achterlaten. Ook in aanraking zette ik grote stappen. Ik heb geleerd om mij meer te ontspannen in (langere) knuffels wat een zegen is voor mijn stresssysteem. Dat vertaalde zich zelfs in mijn gewicht! Ondanks het rijkelijke en overvloedige eten was ik twee kilo kwijt na het retreat. Ik ben zeker dat daar een kilo emotionele stress bij was 😉

Het was de investering in mezelf meer dan waard. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier nog lang kan op na-teren en ook kan op verder bouwen. Het gaf me ook stof tot nadenken over mijn manier van wonen en leven. Bovendien gaf het mij weer nieuwe hoop en vertrouwen dat ik tot meer in staat ben dan ik dacht. Nog veel te geven heb. Heel dankbaar ben ik. Ook naar mezelf toe dat ik mij deze hartverbindende, grensverleggende en transformatieve ervaring gegund heb.

Inge

Olivier

Dit retreat was voor mij ... bevrijdend ... Uit deze mens die van geboorte geconditioneerd is voor een leven in een prestatiegerichte maatschappij.

Mijn verlangens die ik probeerde te onderdrukken werden hier aanvaard alsof ze normaal waren. Mijn "zijn" dat ik normaal probeer te verbergen, werd hier gezien.

Sinds gisteren is het alsof ik de hele tijd uien aan het schillen ben en ik geraak er maar niet van af.

Olivier

SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto
IMG - image

Onze tempel

Jouw toevluchtsoord

Casa S'Ermita, genesteld in de weelderige heuvels van Ibiza, is een harmonieus toevluchtsoord waar luxe samensmelt met de natuurlijke pracht van het eiland. Omringd door weidse groene landschappen en met adembenemend uitzicht, biedt onze idyllische locatie een oase van rust en sereniteit voor deelnemers die op zoek zijn naar verbinding, reflectie en nieuwe ontmoetingen.

Deze betoverende plek is doordrenkt van geschiedenis, met de kenmerkende architectuur die teruggaat tot vervlogen tijden. Casa S'Ermita ademt een unieke sfeer uit, waar het verleden naadloos versmelt met hedendaags comfort. De prachtige afwerking en aandacht voor detail in elke hoek van het pand weerspiegelen de zorgvuldige restauratie en het respect voor de authentieke Ibizaanse stijl.

Of je nu ontspant in de weelderige tuinen, mediteert met de opkomende zon of geniet van de gezellige gemeenschappelijke ruimtes, Casa S'Ermita biedt een omgeving die uitnodigt tot groei, zelfontdekking en het aangaan van waardevolle connecties.

Jouw goddelijke gidsen

Closeup van Griet Verhaert in jeansjas, met sprekende oorbellen, tegen een bosrijke achtergrond

Griet Alice Verhaert, Phd

Ik ruilde mijn carrière als general manager en visiting professor voor een nieuw pad waarin mijn passie voor schoonheid, ondernemerschap, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ik wil mijn leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Ik volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing; Working with People bij Rafia Morgan en Turiya Hanover; Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Wat ik je wil brengen is “voluit leven vanuit je eigen levenskracht”. Ik brengt dit programma vanuit mijn persoonlijke ervaring als ondernemer, als mama van drie plus twee kinderen en vanuit verschillende (internationale) opleidingen, waaronder tantra en taoïsme. Ik mocht al meer dan 300 mensen meenemen op retreats in België en Nederland. En deze keer neem ik jou graag mee op een boeiende en verrassende reis naar Ibiza. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

Closeup van Koen die breed lachend in de camera kijkt; zijn arm ligt over de zetel

Koen Pellegrims

Als computerwetenschapper en bedrijfsleider leefde ik jarenlang in mijn hoofd. Zoals vele mannen had ik het moeilijk om contact te maken met mijn hart en met gevoel. Maar het universum bracht de juiste mensen en ervaringen op mijn pad: persoonlijke coaching, Michael Barnett, Leading by Being en een aantal oude en nieuwe vrienden.

Ik voel bij mezelf een hele grote drang om die liefde voor het leven en voor mensen over te brengen op anderen. Niet vanuit een academische insteek, maar vanuit het “be-leven”: samen op pad gaan, het vuur in mensen en relaties aanwakkeren. Ik wil zorgen dat mensen dieper met elkaar kunnen verbinden en dat je de erotiek van het leven kan voelen en exploreren.

Closeup van Manuel in wit shirt, met sprekende ogen; bomen en een huis op de achtegrond

Manuel

Ik leerde Mich De Baere en zijn groepsdynamica kennen in 2002 wat me op een niet aflatend pad van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling zette. Het bracht me via Michael Tophoff, Taichi, Thich Nhat Hanh en Quinx tot bij Onelife Energy Field waar ik de voorbije jaren het energiewerk van Michael Barnett in de laatste jaren van zijn leven van nabij volgde. Vele andere workshops en sessies bij o.a. Time To Shine en Alchemy Of Sparks waren een verdere aanvulling en inspiratie voor mijn groei.

Ik verkende uitgebreid de wereld van het Amazone shamanisme en bodywork en verdiep me nu in Inner Child Therapie en familieopstellingen.

​In het dagelijks leven heet ik Kris Baert, vader van twee zonen in de jonge volwassenheid en een dochter met down syndroom. Ik werkte 25 jaar als ondernemer, R&D-ingenieur en uitvinder.

Veelgestelde vragen

?

Ik ben nu single, maar wat als ik tegen dan een (prille) relatie heb?

Dan blijf je zeker welkom als dat voor jou en je nieuwe geliefde goed voelt! Het kan immers heel waardevol zijn om de dingen die je die week leert en ontdekt mee te nemen in jouw nieuwe relatie. Op die manier geef je je nieuwe geluk ook de beste kans op slagen!

Indien het retreat echter niet langer goed voelt, dan hebben we hier absoluut begrip voor. Als je ons minstens 1 maand voor de startdatum op de hoogte brengt, bieden we jou en je nieuwe geliefde een tantra-traject van twee maanden aan. Helemaal op maat, zodat jullie vanaf de start het fundament van openheid, lijfelijkheid en speelsheid kunnen leggen.

Is dit een dating retreat voor wie op zoek is naar een nieuwe partner?

Neen, niet echt. We merken dat het heel fijn is voor singles om eens een week onder andere gelijkgestemde singles te zijn zonder dat dit tot een relatie of iets anders moet leiden. Er ontstaan na de single retreats altijd prachtige vriendschappen (soms voor het leven). In hartsverbinding. Waar je altijd kan op terugvallen. Zonder story.

En soms ontstaat er ook een prille liefde, ja. Maar dit is absoluut niet het doel. We brengen een groep van gelijkgestemde singles samen die op zoek gaan naar wat intimiteit voor hen betekent en wat hierin blokkades zijn om nadien op een meer bewuste en vrije manier in verbinding met anderen te gaan.

Om veiligheid en grenzen te bewaken, gebruiken we in onze retreats het "wheel of consent" van Dr. Betty Martin.

Moet ik ondernemer zijn?

We werken in deze deep-dive ook op je missie als ondernemer. Vanuit de visie dat privé- en business of hoofd en hart niet te scheiden vallen en dat alles verbonden is.

Maar je hoeft geen groot bedrijf te leiden, of zelfs niet eens zelfstandig te zijn; ook als je voelt dat je nog iets in de wereld te zetten hebt, ben je welkom. Dit is misschien je eerste stap!

Wat is het annuleringsbeleid?

Wij begrijpen dat plannen soms veranderen, maar houd er rekening mee dat de verblijfskosten nooit restitueerbaar zijn. Als je meer dan 45 dagen voor startdatum annuleert, krijg je het bedrag van de training wel terug.

We raden alle deelnemers aan om een passende reisverzekering af te sluiten om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden. Mocht je vragen hebben over ons annuleringsbeleid of hulp nodig hebben bij het regelen van verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Ja hoor! Dit retreat richt zich ook op ondernemers of leidinggevenden. Het programma is ontworpen vanuit de driehoek: ikzelf - mijn onderneming - mijn missie in de wereld.

Je verlaat het retreat met vernieuwde energie, een duidelijke visie voor je onderneming, en de kracht om jouw unieke stempel te drukken op de wereld als een ondernemer of leider vol vuur en wijsheid. Bovendien is het een opportuniteit om te verbinden met gelijkgestemden de kracht van het netwerk te voelen.

Na bestelling ontvang je een btw-factuur van Griet Alice bv voor dit Retreat Persoonlijk Leiderschap.

Hoe groot is de groep?

We zullen met ongeveer 20 personen zijn.

Pfff, ik vind het wel spannend

Dat is het zeker! Het is veel gemakkelijker om rustig in je comfortzone te blijven zitten en voort te kabbelen.

Maar je bent hier omdat je meer zoekt, omdat je verandering wilt brengen in je leven, omdat je het anders wilt.

En daarvoor moet je een stap zetten en dat is spannend. Maar maak je geen zorgen: de andere deelnemers zijn even zoekende als jij. Je komt tussen gelijkgestemden terecht, in een veilige setting. Wij zijn steeds ter beschikking als je ons nodig hebt.

Hoe oud moet je zijn?

Uit ervaring merken we dat leeftijd minder belangrijk is. Bovendien varieert de leeftijd in onze groepen maar dit is nog nooit een issue geweest. Merendeel is tussen de 35 en 60 zomers jong. Er er zijn steeds zonnige ‘uitschieters’ maar dat maakt het net boeiend en rijk!

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

We eten de hele tijd heerlijk vegetarisch. En de kok houdt graag rekening met specifieke intoleranties/allergieën. Dit kan je opgeven bij je inschrijving.

Is dit ook een beetje vakantie of eerder werken aan jezelf?

Beide!

We krijgen regelmatig de reactie van deelnemers dat ze na het retreat in een heerlijke flow terechtkomen. Volledig opgeladen en meer helderheid over hoe je je leven in handen neemt. Onderschat dus niet wat voor een vakantiegevoel een retreat kan brengen. Bovendien spendeer je heel wat tijd in de natuur waar je heerlijk tot rust komt.

Je wordt culinair verwend en neemt de tijd om voor jezelf te zorgen. We moedigen je aan om je niet te laten tegenhouden door een gebrek aan “vakantiegevoel” als je dit graag wil beleven.

Plezier is één van onze kernwaarden dus komt uit je kot en vier het leven.

Hoe is de man-vrouw balans?

Normaal gezien is dit ongeveer 50/50. We doen onze uiterste best om dit zoveel mogelijk in evenwicht te houden.

De investering is voor mij te groot om in 1 keer te betalen. Is er een gespreide betaling mogelijk?

Dat kan zeker. Neem even met ons contact op en we kijken hoe we het voor jou kunnen doen werken.

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto