Koen en Griet wakeup call

Neem de eerste stap naar het volle leven!

Een wakeup-call met Griet Alice en Koen is de start van een transformatie voor jezelf, voor je relatie, voor je gezin en voor je onderneming.

Jullie zitten vast in een terugkerend patroon, of er is een oud zeer dat maar niet verwerkt geraakt, er of jullie zijn gewoon gulzig naar wat er nog te ontdekken valt: je voelt in al je vezels dat er iets moet gebeuren!

Het is jullie kans om in beweging te komen: laagdrempelig, maar met een enorme impact.

Vraag hier je gesprek aan

Wat mogen we verwachten?

Een wake-up call is een online gesprek van ca. 90 minuten waarin Griet Alice en Koen mee onderzoeken waar jullie tegenaan lopen. We kijken mee naar jullie persoonlijke stukken, naar jullie relatie, en naar je ondernemerschap. Alles is immers verbonden en dezelfde patronen duiken in één of andere vorm overal weer op.

Het is een gesprek dat niets kost, behalve wat tijd en de moed om het aan te gaan.

Voor heel wat koppels is de wakeup-call de start van een nieuwe fase in hun relatie. Het kleine duwtje dat ze nodig hebben om terug in beweging te komen. Om te transformeren van 'geleefd worden' naar het volle leven.

Sinds het gesprek met jullie kijken we weer helemaal anders naar elkaar. Het is ongelooflijk wat dat uur en half gedaan heeft - de wakeup-call is zijn naam waardig!

Hoe werkt het?

  1. Via het formulier vraag je je gesprek met ons aan. We nemen binnen 24h contact op om een moment te prikken dat voor jullie past.
  2. Je ontvangt van ons ook een link naar een uitgebreider formulier met meer diepgaande vragen. Dit helpt ons om ons goed voor te bereiden op het gesprek. We sturen de vragen apart naar jou en je partner, zodat er ruimte is voor ieders individueel verhaal.
  3. De call zelf verloopt via Zoom en duurt ongeveer 90 minuten.
Griet Alice en Koen in bed - Wonderlovers Experience

Is dit een verkoopsgesprek?

De insteek van de wakeup-call is dat jullie als koppel in beweging komen. Dat we vanuit onze ervaring en expertise een blik werpen op jullie patronen en blokkades (of ambities en verlangens!) en handvaten aanreiken om mee aan de slag te gaan.

Als jullie interesse hebben, dan vertellen we jullie ook graag over de Wonderlovers Experience, een groeitraject voor jou als persoon én voor jullie als koppel, waarin jullie samen én apart, thuis én buitenshuis op verkenning gaan naar elkaar.

Ik denk dat dit de eerste keer is dat we de tijd nemen om gewoon in elkaars ogen te kijken. Ik voelde opnieuw de vlinders van 20 jaar geleden. Er is nog veel werk aan de winkel, maar we voelen dat de liefde er nog zit.
Full of Wonder logo FoW Logo - Home