Koen en Griet Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience is een groeitraject voor jou als persoon én voor jullie als koppel, waarin jullie samen én apart, thuis én buitenshuis op verkenning gaan naar elkaar.

Jullie relatie wordt opnieuw een bron van plezier, een plek van koestering en veiligheid, maar ook van ongeremdheid, overgave en passie. 💃🔥❤️

Executive summary

Dit is geen aaneenschakeling van praat-sessies, maar een persoonlijke en relationele deep dive. Jullie doorbreken patronen, kweken nieuwe gewoontes en verkennen samen nieuwe horizonten. Je leert als het ware een compleet nieuwe liefdestaal waarin jullie samen het volgende hoofdstuk van jullie leven schrijven.

Als het stroomt in je relatie, dan stroomt het overal. De verandering zal ook voelbaar zijn in je professionele leven. Je staat anders in je bedrijf, je maakt op een andere manier verbinding en je trekt aan wat je uitstraalt!

Nog even doorbijten. Na de volgende deal, aanwerving, overname of project is er meer tijd voor "ons".
We zijn een goed draaiend team. Maar ik mis passie, speelsheid en overgave. Ook seksueel stroomt het niet.
Is dit het nu? Wat is mijn nalatenschap als ouder, als partner, als ondenemer?
Een relatiebreuk is de hel. In deze nieuwe relatie wil ik het anders, maar ik weet niet goed hoe.
Headshot van Griet Alice en Koen

Herken je jezelf in deze uitspraken?

Dan is de Wonderlovers Experience helemaal voor jullie!

Het is maar een greep uit de waanbeelden die we onszelf voorhouden wanneer het over onze relatie gaat. Jullie leven nu, niet morgen. Jullie relatie mag nu vervullend zijn en hoeft niet op het achterplan. Intimiteit en vuur in je relatie hoeft niet haaks te staan op je rol als ouder, op je carrière, of op je ondernemerschap!

De kinderen worden ouder en zijn binnenkort het huis uit. Want betekent dat voor jullie als koppel? Hoe ziet de toekomst als geliefden eruit?

Je bent succesvol als ondernemer, maar in hoeverre leef je écht je eigen missie? Welke impact wil je nog maken op deze wereld? Of misschien zoek wel je de moed om de verantwoordelijkheid af te leggen en helemaal voor je eigen vervulling te gaan?

Je wordt 40, 50 of 60 en vraagt je af: “is dit het nu”?. Vaar ik nog steeds mijn eigen koers? Hoeveel plezier heb ik in het leven?

Griet Alice en Koen in innige knuffel

Creëer samen jullie droomrelatie

Als het tussen jullie stroomt, stroomt het overal

De ideale relatie start vanuit trouw aan jezelf: contact maken met je eigen verlangens, dromen én angsten en daarin blijven staan.
De relatie is een bedding waar jouw ware Ik er helemaal mag zijn: een veilige haven om de wereld in te stappen; een plek om te spelen, om te huilen, om te landen, om bij te tanken, om te dragen en gedragen te worden, om lief te hebben, om te beminnen en om te ontdekken.

Eens het daar stroomt, dan stroomt het overal: in je professionele leven, in je ouderschap en in al je avonturen!
Je haalt de ene deal na de andere binnen, je hebt meer geduld met je kids, je zit beter in je vel en je straalt…

Ontdek hoe je als koppel weer meer kan worden dan "ouders" of "partners in het huishouden of in de zaak". Wakker jullie vuur aan en ga resoluut voor een vervullende, passionele en verbindende relatie! Niet via "steekvlamromantiek", maar op een duurzame manier.

Doe elkaar een nieuwe relatie cadeau

De Wonderlovers Experience is geen puur cognitief “leer”-traject, maar een “beleef”-programma op maat van jullie koppel-zijn; met veel lichamelijkheid, beweging, humor, actieve meditaties, rituelen, lichaamswerk, aanraking en doorvoelen. Jullie komen zoveel mogelijk uit je slimme hoofd en luisteren naar de wijsheid van jullie lijf.

Dit traject heeft bovendien oog voor ál je rollen: je eigen Zelf, je rol als liefdespartner, maar ook als ondernemer, als ouder in een gezin of als zakenpartner,…

Wat brengt ons dit?

 • Authenticiteit en radicale openheid
  Je durft jouw waarheid brengen ook als het lastig is. Het uitspreken van je eigen behoeftes en verlangens, frustraties, kwetsuren voelt niet langer als een obstakel maar een bevrijding. Openheid is immers hét fundament van veiligheid.
 • Speelsheid
  Er komt eindelijk volop ruimte voor spel, passie en verbinding; ook in de kleine gestolen momentjes thuis. Je komt uit je hoofd en speelt onbevangen met elkaar.
 • Intimiteit en seksualiteit
  Jullie onderzoeken samen welke verlangens jullie hierin hebben en verkennen het onontgonnen terrein. Het pad van de Tantra brengt je helemaal in je lichaam en in overgave.
 • Verdieping
  Je ervaart die diepgang in jullie samen-zijn waar je van droomde.
 • Gezondheid
  Het belang van en de prioriteit voor zelfzorg. Dit alles start bij het koesteren van jouw lichaam als je heiligdom. Je ontwikkelt een gezonde energiebalans tussen alle rollen in je leven.
 • Lijfelijkheid
  Lijfelijkheid tussen jullie ontstaat vanuit contact met jezelf. Je rekent niet op de ander om te raden wat je fijn vindt. Je gaat op ontdekking in je eigen lijf en leert uitspreken wat je fijn en minder fijn vindt. Van daaruit exploreren jullie in openheid de speelsheid, passie en erotiek die mag ontstaan tussen jullie als geliefden.
 • Tanken
  Je kunt opladen in je relatie. Voor velen gebeurt dit vanuit het lichaam; wanneer de woorden stil mogen vallen… Jullie relatie wordt zo een bron van energie in plaats van een extra “moetje” op de todo-lijst.
 • Professionele flow
  Als het stroomt in je relatie, dan stroomt het overal. De verandering zal ook voelbaar zijn in je professionele leven. Je staat anders in je bedrijf, je maakt op een andere manier verbinding en je trekt aan wat je uitstraalt!
SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto

Wij investeerden in onze relatie omdat wij elkaar -ook na 23 jaar- willen blijven verrassen en liefhebben.

Valerie en Luc

Is dit wel iets voor ons?

De Wonderlovers Experience is
niet voor iedereen

Dit is hét traject voor romantische avonturiers die geen genoegen nemen met een oppervlakkige relatie of de flat line.

Lovers die zich niet langer willen verschuilen achter excuses als “nu is niet het moment”, “we hebben geen tijd voor elkaar” of “het kan niet anders”.

Voor ondernemers en hun geliefden die bereid zijn vandaag voluit te investeren in elkaar, omdat ze beseffen dat hun relatie misschien wel het meest kostbare is dat ze bezitten.

Voor lovers die

 • het vandaag anders willen.
 • willen exploreren wat er tussen hen nog allemaal te beleven valt op het vlak van openheid, authenticiteit, speelsheid, intimiteit en seksualiteit.
 • het spannend vinden én tegelijkertijd verlangen om die comfortzone te verlaten. Want jullie weten dat jullie goud daar ligt!
 • samen het pad van Tantra willen beleven.
 • hun kinderen willen laten zien wat pure liefde betekent en dat een relatie niet vanzelf gaat.
 • avonturiers zijn die openstaan voor het onbekende en dus ook binnen hun relatie nieuwe horizonten willen verkennen.
 • de kwaliteit van de tijd die er vandaag is aanzienlijk willen verhogen.
 • hierin op sleeptouw meegenomen willen worden.
 • zich 12 maanden lang willen laten verwonderen door wat er nog allemaal mogelijk is binnen hun relatie.
 • geloven dat hun relatie de snelweg is naar persoonlijke groei.
Griet Alice begeleidt een oefening voor twee mensen in de natuur

Hoe gaan jullie te werk?

De Wonderlovers Experience kan je vergelijken met het leren van een nieuwe taal, het trainen van een nieuwe spier of een boswandeling waarin de weg op zich veel boeiender is dan de te behalen kilometers.

Daarom is dit traject ook geen wekelijks praat-uurtje, of een éénmalige all-inclusive naar Ibiza. Het is een persoonlijk traject in cadans met de seizoenen. Het is én én. We bieden een combinatie van oefeningen, practices, inspiratie en opdrachten om vanuit een zachte opbouw datgene in beweging te brengen waar jullie naar verlangen.

Twaalf maanden lang ga je samen én apart, thuis én buitenshuis aan de slag. Jullie kweken nieuwe gewoontes en verkennen samen nieuwe horizonten, voor een duurzame verandering in de relatie van jullie leven.

Gevoed vanuit het lijf en het hart, vanuit beweging en stilte, in contact met je Ziel. We vieren mee de pieken en ondersteunen jullie tijdens de dalen. We installeren samen met jullie gewoontes en best-practices die jullie brengen van “geleefd worden” naar “voluit leven”, zowel privé als zakelijk.

Wat zit er in dit traject?

Het is vooral niet de bedoeling om nòg meer tijdsdruk op de relatie te zetten maar jullie leren wel een compleet andere manier van hoe jullie die kostbare tijd kunnen invullen met de kwaliteit waar jullie naar verlangen: bijtanken, verdiepen en spelen.

Het is een all-inclusive jaartraject volledig op maat van jullie koppel-zijn
waarbinnen jullie samen nieuwe horizonten verkennen onder onze veilige vleugels.

Deze reis kan vandaag al starten!

 • Wij geven ons commitment om jullie 12 maanden lang door dik en dun te steunen. We worden jullie superfans en gidsen jullie naar jullie droomrelatie!
 • Griet Alice & Koen zijn permanent stand-by.
  Geen tweewekelijkse sessies van een uurtje: je kan letterlijk elk moment naar ons uitreiken.
 • Jullie gaan ook in jullie eigen setting met elkaar aan de slag en we checken regelmatig in. Onze rol is om te inspireren en te voeden, maar ook om jullie wakker en alert houden!
 • Acht 2-op-2 sessies met ons, zowel op locatie als online. In deze sessies laten jullie de thuiscontext even los. Jullie gaan met elkaar aan de slag. Je komt uit je hoofd en zakt in je lichaam en zo komen jullie tot de essentie.
 • Elk drie individuele 1-op-1 sessies waarin we persoonlijke thema's en processen aanpakken. We geloven immers dat verbinden met de ander altijd vertrekt vanuit de verbinding met jezelf.
 • Vier koppel-retreats (2 weekends en 2 dagretreats) samen met de andere ondernemende koppels die ook hun ontdekkingsreis aan het maken zijn.
 • De verbondenheid met de sisterhood en brotherhood waar thema's rond vrouwelijkheid en mannelijkheid hun plek vinden.
 • Q&A online groepscalls waarin je prangende vragen kunt voorleggen aan ons en aan je medereizigers.
 • We delen ons persoonlijk inspiratieboekje vol oefeningen, rituelen en practices.
 • Een heerlijk ondersteunend "pretpakket", thuis geleverd.
Klinkt fantastisch!

Hoe nemen we deel?

Wil je weten welke mogelijkheden we voor jullie zien?
Boek hier je gratis wake-up call met Griet Alice en Koen.

Closeup van Koen

Ik voel het helemaal!

Maar hoe krijg ik mijn partner mee?

Als jij het helemaal voelt, maar je twijfelt of je partner hier wel mee in wil stappen, dan komt hier je eerste oefening:

Ga staan voor jouw gevoel en vertel aan je partner wat het voor jou betekent! Niet in vraag-vorm, maar als statement: “Ik voel dat dit iets voor ons zou kunnen zijn, want…”. Verwoord aan je partner wat je verwacht dat dit programma jullie als koppel kan brengen.

Wat heb je te verliezen met een verkennende wake-up call?

Cindy

Moet ik écht 46 geworden zijn om dit nu pas te ontdekken?

Cindy

We voelen dat er heel veel tijd en ruimte gaat naar het 'zorgen voor' onze kinderen, maar we misten een beetje het 'zorgen voor' onze relatie. Daarom gingen we op pad met Koen en Griet Alice

Hade en Dries

Plots bood Filip zélf aan om samen salsa te gaan dansen. Het is een cadeau dat ik nooit verwacht had. Het traject liet ons inzien dat we af en toe door onze persoonlijke weerstand moeten gaan om dingen te ontdekken waarvan we volop samen kunnen genieten! 💃🏽🕺🏻

Andrée en Filip

Bram & Lynn

Het gas van onze relatie hoeft niet altijd helemaal open te staan, maar het is belangrijk de waakvlam brandend te houden.

Bram & Lynn

Griet Alice en Koen in een workshop met deelnemers in een cirkel op de grond

Waarom zou ik met jullie op pad gaan?

Wie zijn jullie eigenlijk?

Griet Alice en Koen zijn de bezielers van dit programma. Ze hebben allebei een traject afgelegd aan beide “kanten van het spectrum”. Beiden hebben ervaring als bedrijfsleider (van soms heel rationele bedrijven) en sinds enkele jaren geven ze samen tantrisch geïnspireerde retreats en workshops.

Ons persoonlijk traject voor koppels is de samensmelting van deze twee werelden. Vanuit het inzicht dat het niet of-of is, maar dat beiden elkaar versterken. De visie dat privé- en business of hoofd en hart niet te scheiden vallen en dat alles verbonden is.

We zijn geprikkeld!

Wat is de volgende stap?

Als dit programma je trekt, dan nodigen we jullie graag uit voor een "wake-up call": een gratis online gesprek met ons waarin we samen kijken hoe jullie de ommezwaai kunnen maken van geleefd worden naar samen voluit leven!

De sessie is gratis, verloopt online (via Zoom) en duurt ongeveer een en half.

Vraag hier jullie gesprek

Wat mogen we verwachten?

Een wake-up call is een online gesprek van ca. 90 minuten waarin Griet Alice en Koen mee onderzoeken waar jullie tegenaan lopen. We kijken mee naar jullie persoonlijke stukken, naar jullie relatie, en naar je ondernemerschap. Alles is immers verbonden en dezelfde patronen duiken in één of andere vorm overal weer op.

Het is een gesprek dat niets kost, behalve wat tijd en de moed om het aan te gaan.

Voor heel wat koppels is de wakeup-call de start van een nieuwe fase in hun relatie. Het kleine duwtje dat ze nodig hebben om terug in beweging te komen. Om te transformeren van 'geleefd worden' naar het volle leven.

Sinds het gesprek met jullie kijken we weer helemaal anders naar elkaar. Het is ongelooflijk wat dat uur en half gedaan heeft - de wakeup-call is zijn naam waardig!
SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto