Wake-up call

Voor ondernemers en hun geliefde

Vraag je persoonlijk gesprek aan met Griet Alice en Koen over hoe jullie samen de ommezwaai maken van geleefd worden naar het volle leven, zowel in jullie relatie als in je onderneming.

Griet Alice en Koen innige knuffel

Er zijn weinig plekken waar je met al je worstelingen terecht kan: zowel het zakelijke als het persoonlijke. Tijdens deze wake-up call kijken Griet Alice en Koen mee waar jullie vastlopen. Vanuit een visie dat privé- en business of hoofd en hart niet te scheiden vallen en dat alles verbonden is. En dat een vervullende liefdesrelatie mogelijk is naast je ambities op professioneel vlak.

In veiligheid en verbinding, maar toch met scherpte graven we mee naar de laagjes onder jullie verhaal. Of het nu gaat over het bedrijf, over de kinderen, of over het vuur tussen jullie als geliefden. We zoeken mee naar dingen die je als koppel kan ondernemen om zelf helemaal leiderschap te nemen over je bedrijf én je persoonlijk leven.

Neem een grote stap in jullie reis van “geleefd worden” naar “voluit leven”!

Indien dit je interesseert, vertellen we je ook wat ons kwartaal- of jaartraject "Wonderlovers Experience" voor jullie kan betekenen.

De Wonderlovers Experience is hét liefdestraject-op-maat voor zelfbewuste ondernemers en hun partner. Het is een ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar, zodat jullie samen jullie droomrelatie beleven!

Klinkt goed!

Voel je een volle JA! om elkaar te ont-moeten samen met je geliefde? Beantwoord dan allebei afzonderlijk de onderstaande vragen zodat wij ons gesprek optimaal kunnen voorbereiden. De sessie is gratis, verloopt online (via Zoom) en duurt ongeveer een uurtje.

Per week maken Koen en Griet Alice slechts tijd voor twee gratis Wake-up Calls. We maken dus een selectie uit de aanvragen die binnenkomen.