Griet poseert voor het Yoni Retreat

Onderneem vanuit je vrouw-zijn

Ibiza Yoni Retreat

15 tot 22 juni, IBIZA

Tijdens deze workation herontdek je met een kleine groep vrouwen (6 tot 8) je VROUW-zijn. Je gaat onder de veilige vleugels van Griet Alice op reis in je lichaam, je bekken, je yoni en ontdekt hoe je van daaruit je ondernemerschap kan versterken, leiderschap kan vergroten en creativiteit kan stimuleren.

Soms vraagt het vrouwelijk vuur niet om actie, maar om een zachte omarming van stilte. In de betoverende natuur van Ibiza neem je ook ruimte voor inkeer waar je kan luisteren naar je innerlijke stem.

Wil jij je lichaam beter leren kennen, en meer voeling krijgen met je vrouwelijke kracht, sensualiteit, levensenergie én ondernemerschap? Dan is dit retreat een geschenk voor jezelf en je bedrijf!

Ga van 15 tot en met 22 juni 2024 mee op reis naar het prachtige Ibiza en vooral naar jezelf!
Belangrijk om weten: je kan dit retreat inbrengen als beroepskost.

TBD

Wat mag ik verwachten?

Je kan rekenen op een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te verzachten, te creëren, te genieten, te helen, te verwerken, te lachen, te inspireren en geïnspireerd worden.
Respect voor ieders individuele grenzen staat hierin centraal.

Verwacht een unieke reis waarin elke ervaring bijdraagt aan de bloei van jouw vrouwelijke krachtbron en ondernemerschap. 🌸🌟

Griet naakt in een grot met zee op de achtergrond. Ze gooit een handkus.

Een cadeau voor jezelf, je bedrijf en iedereen rondom jou!

Tijdens dit retreat van 15 tot en met 22 juni:

 • maak je verbinding met je vrouwelijke krachtbron
  Vrouw-ZIJN vertrekt bij wat jou tot vrouw maakt: namelijk een diepe verbondenheid met je yoni. Het is onze bron van creatie, creativiteit en dus ook ons ondernemerschap. Vrouwen die volledig in touch zijn met hun vrouwelijke bron, zetten moeitelozer hun ding in de wereld.
  We doen yoni yoga met als doel jouw bekkenbodemspieren te trainen, self healing en jouw vrouwelijke energie volop te laten stromen. Want daar zit je ware power!
 • voel je de helende kracht van herbronning
  Herbronning is geen teken van zwakte; het is een krachtige daad van zelfzorg. Temidden van de weelderige tuinen en serene plekjes van onze landelijke villa in het rustige Noorden van Ibiza, ontdek je de helende kracht van even stilstaan. Het is een kans om jouw batterijen op te laden, te reflecteren en opnieuw contact te maken met jouw essentie en jouw unieke gift voor deze wereld.
 • kom je uit je hoofd en zak je helemaal in je lijf
  Je lichaam is jouw heiligdom. Het is de motor van alles en heb je ook te (respect)eren. Je geeft jezelf de ruimte om je wijs lijf beter te leren kennen, lief te hebben en te koesteren. Gezonde pure voeding, (actieve) meditaties, yoga, ademwerk, rituelen, dans en beweging zullen je hierbij helpen. Van hieruit activeer je jouw levenskracht in elke cel van je lijf. Ervaar een portie lichtheid, speelsheid en plezier terwijl je jouw persoonlijke groei omarmt.
 • ga je samen op pad met je sisterhood
  Beleef de kracht van sisterhood in een kleine groep gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Ontdek hoe je in deze veilige bedding gedragen wordt en hoe je elkaar inspireert in kwetsbaar leiderschap. Bouw waardevolle relaties op met andere gepassioneerde vrouwelijke ondernemers en deel nadien die warme gloed van inspiratie met de wereld.
 • leer het ritme van jouw cyclus inzetten als powertool
  Als vrouw hebben we een ingebouwd kompas dat aangeeft wanneer het tijd is om te knallen (en je onstopbaar bent) én ook tijd is om te rusten. Leer het ritme van jouw cyclus beter begrijpen en integreer dit in je dagelijkse leven voor een evenwichtige benadering van je welzijn. Omarm die wisselende dans tussen uitwaartse daadkracht en de tijd om naar binnen te keren en te herbronnen. Pas dan kom je écht in jouw vrouwenkracht. Ook vrouwen in de overgang of menopauze leren contact maken met deze boeiende fase in hun vrouw-zijn!
 • is er individuele aandacht voor jouw proces
  Deze reis maken we bewust in een kleine groep zodat er tijd en ruimte is voor je eigen proces. Heb je behoefte aan individuele begeleiding? In dit retreat sta ik paraat voor jouw persoonlijk proces en is er ook 1-op-1 tijd.
SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto

Ibiza Yoni Retreat

Onderneem vanuit je vrouw-zijn

15 tot 22 juni

 • 7-daagse deep dive in je vrouw-zijn
  én je ondernemerschap
 • onder de veilige vleugels van Griet Alice
 • prachtige locatie in de natuur
 • de kracht van sisterhood
 • heerlijke en gezonde maaltijden
 • je ontvangt een btw-factuur voor deze training Persoonlijk Leiderschap
 • je hebt een kamer voor jou alleen
 • je deelt je kamer met een andere godin
€ 3777, -exclusief BTW

Opties

  Praktisch

 • Dit retreat gaat door op Ibiza, in de buurt van Sant Miquel de Balansat.
 • In de prijs is de vlucht niet inbegrepen.
 • Het retreat start op zaterdagavond en eindigt op vrijdagavond.
 • Wij zorgen op de start- en einddag voor transport tussen de luchthaven en de villa.
 • Als je dus met één van de zaterdagvluchten aankomt (om 18h45 of 14h50) en vertrekt (om 9h10 of 19h20), hoef je je geen zorgen te maken over timing noch vervoer.
  Als je op een andere dag aankomt of vertrekt, sta je zelf in voor je vervoer.
 • Hieronder vind je informatie over de vluchten op zaterdag. Hou er rekening mee dat we het landhuis zaterdag al om 10h moeten verlaten.
 • Tip:
  Boek best ook ruimbagage bij je ticket en check zeker annulatie- en andere verzekeringen

Vluchtinformatie

Brussel Zaventem

TUI Fly Logo Check »

Brussel Zaventem

TUI Fly Logo Check »

Eindhoven

TUI Fly Logo Check »

Rotterdam

TUI Fly Logo Check »

Amsterdam

TUI Fly Logo Check »
SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto
Een gedekte buitentafel op een terracota terras onder een rieten dak; in de achtergrond zicht op de bergen van Ibiza

Jouw heilige toevluchtsoord

Onze tempel

Omringd door de weelderige natuur van Ibiza, word je verwelkomd door de magie van onze villa, de heilige plek waar jouw vrouwelijke bron volop mag (beginnen) stromen.

Hier ontvouwt zich een heiligdom waar je wordt uitgenodigd om diep in jezelf te duiken. Laat de subtiele kracht van deze plek dienen als een bron van zelfontdekking en empowerment.

Wandel door de weelderige tuinen omringd door fruitbomen, waar elke vrucht een symbool is van vernieuwing. Neem een verfrissende duik in het royale zwembad en ontdek afgelegen zitjes omringd door de rust van de natuur.

Op het overdekte terras, onder een fonkelende sterrenhemel, ervaar je culinaire verwennerij en zorg voor je lichaam. Hier gaat eten verder dan voeding; het wordt een viering van samenzijn, een moment van verbinding en vreugde. Voeding voor je ziel.

Nele De Smet, Gedelegeerd Bestuurder Evolta

"

Het onderscheid tussen leider en mens is een illusie. Meer zelfs, volledig mens zijn maakt ons een beter leider. Het vraagt moed en volharding om naar jezelf in de spiegel te kijken, te luisteren naar de wijsheid van je lichaam en tegen de stroom van conventies en verwachtingen in te zwemmen.

Dit retreat lijkt me een spannende shortcut om daartoe te komen met als zekere meerwaarde onmisbare reisgenoten. Zelf kwam ik altijd voller en heler terug van retreats met Griet Alice. Ze maakten me onmiskenbaar vrijer en gelukkiger.

Nele De Smet, Gedelegeerd Bestuurder Evolta

Wat zal er voor mij veranderen?

 • Diepe verbinding met je vrouwelijke kracht
  Ontwikkel een dieper begrip van je eigen vrouwelijkheid en ervaar hoe deze kracht een bron van zelfvertrouwen en empowerment vormt, zowel voor je persoonlijke leven als in je ondernemerschap.
 • Leiderschap in zachtheid
  Ontdek hoe leiderschap en kracht hand in hand gaan met zachtheid. Leer hoe je jouw zakelijke doelen met vastberadenheid kunt nastreven, terwijl je toch verbonden blijft met je intuïtie en empathie. Leer hoe intuïtie en zakelijk inzicht hand in hand kunnen gaan voor duurzaam succes.
 • Creatieve ontwaking
  Laat jouw levensenergie dienen als een katalysator voor creatieve expressie. Ontdek nieuwe benaderingen en ideeën voor je onderneming, geïnspireerd door de vrije stroming van vrouwelijke energie.
 • Diepe zelfliefde en acceptatie
  Onderga een persoonlijke transformatie waarin je jezelf beter leert kennen en accepteren. Leer hoe zelfliefde de basis legt voor veerkracht en welzijn in alle aspecten van je leven. Ontdek hoe je evenwicht kunt vinden tussen ondernemerschap en persoonlijk welzijn.
 • Het netwerk en de sisterhood
  Bouw blijvende relaties op met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Ervaar de kracht van een ondersteunend netwerk dat groei, succes en kwetsbaar leiderschap bevordert.
 • Connectie met je natuurlijke ritme
  Het Vrouwelijk Vuur heeft zijn eigen ritme. Soms vurig en dynamisch, soms zacht en inkerend. In beide aspecten schuilt de diepe wijsheid van vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap Laat je eigen cyclus dienen als een gids voor geïnspireerd en evenwichtig leven.
 • Een nieuw begin voor vrouwelijk ondernemerschap
  Verlaat het retreat met vernieuwde energie, een duidelijke visie voor je onderneming, en de kracht om jouw unieke stempel te drukken op de wereld als een vrouwelijke ondernemer vol vuur en wijsheid.
Closeup van Griet in jeansjas, met sprekende oorbellen, tegen en bosrijke achtergrond

Jouw goddelijke gids

Griet Alice Verhaert, Phd

Ik ruilde mijn carrière als general manager en visiting professor voor een nieuw pad waarin mijn passie voor schoonheid, ondernemerschap, authentiek verbinden, het lijf en sacred sexuality centraal staan. Ik wil mijn leven leiden vanuit puurheid, authenticiteit en het openstaan voor het onbekende. Ik volgde diverse opleidingen zoals Leading-by-Being bij Quinx en Taking Wing; Working with People bij Rafia Morgan en Turiya Hanover; Sexual healing, de Tantra Mystery School en de Priestess School bij Sofia Sundari.

Wat ik je wil brengen is “voluit leven vanuit je eigen levenskracht”. Ik brengt dit programma vanuit mijn persoonlijke ervaring als ondernemer, als mama van drie plus twee kinderen en vanuit verschillende (internationale) opleidingen, waaronder tantra en taoïsme. Ik mocht al meer dan 300 mensen meenemen op retreats in België en Nederland. En deze keer neem ik jou graag mee op een boeiende en verrassende reis naar Ibiza. Dit in een veilige setting. Niet altijd comfortabel maar wél life changing!

De Godin in mij groet de Godin in jou. Je bent zo welkom, mooie vrouw!

griet

Veelgestelde vragen

?

Is het transport ook inbegrepen?

In de basisprijs is je vlucht niet inbegrepen in de prijs.

We voorzien wel een taxiservice van de luchthaven naar de villa en terug (als je aankomt en vertrekt op zaterdag).

Wat is het annuleringsbeleid?

Wij begrijpen dat plannen soms veranderen, maar houd er rekening mee dat de verblijfskosten nooit restitueerbaar zijn. Als je meer dan 45 dagen voor startdatum annuleert, krijg je het bedrag van de training wel terug.

We raden alle deelnemers aan om een passende reisverzekering af te sluiten om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden. Mocht je vragen hebben over ons annuleringsbeleid of hulp nodig hebben bij het regelen van verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik in een éénpersoonskamer slapen?

De basisprijs omvat een mooie tweepersoonskamer die je deelt met een andere vrouw.

Als je toch graag alleen wilt liggen, dan kan dat mits een supplement én op voorwaarde dat er nog kamers beschikbaar zijn. Wil je graag een eigen plekje, dan kan je die optie aanvinken bij je bestelling.

Kan ik een BTW factuur krijgen?

Ja hoor! Dit retreat richt zich heel bewust op vrouwelijke ondernemers of leidinggevenden. Het programma is ontworpen vanuit de driehoek: ikzelf - mijn onderneming - mijn missie in de wereld.

Je verlaat het retreat met vernieuwde energie, een duidelijke visie voor je onderneming, en de kracht om jouw unieke stempel te drukken op de wereld als een vrouwelijke ondernemer vol vuur en wijsheid. Bovendien is het een opportuniteit om te verbinden met gelijkgestemde onderneemsters en de kracht van de sisterhood te voelen.

Na bestelling ontvang je een btw-factuur van Griet Alice bv voor dit Retreat Persoonlijk Leiderschap.

Ik ben vegetarisch of heb een voedselintolerantie.

We eten de hele tijd heerlijk vegetarisch. En de kok houdt graag rekening met specifieke intoleranties/allergieën. Dit kan je opgeven bij je inschrijving.

De investering is voor mij te groot om in 1 keer te betalen. Is er een gespreide betaling mogelijk?

Dat kan zeker. Neem even met ons contact op en we kijken hoe we het voor jou kunnen doen werken.

Nog vragen?

Heb je toch nog vragen, bezorgdheden, of wil je graag weten wie we zijn? Neem gerust even contact op:

SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto