Koen en Griet kijken in de camera

Wij begeleiden ondernemers en geliefden op een reis naar zichzelf en naar elkaar.

Bij Full of Wonder geloven we in jouw kracht om bewuste relaties aan te gaan, zowel zakelijk als privé. We zijn er om jou te ondersteunen bij het realiseren van deze missie. Samen streven we naar échte verandering en impact.

Ervaar zelf Full of Wonder

Griet danst met haar ogen gesloten in de natuur van Ibiza

Twee onvergetelijke deep-dives

Ga met ons mee naar Ibiza ❤️

Full of Wonder neemt je mee op een sprankelende ontdekkingstocht naar Ibiza en naar jezelf! In juni hebben we twee heerlijke retreats in petto die zowel je hart als ziel zullen raken.

Voor singles met een missie is er het Ibiza Singles Retreat' waar je met een groep ondernemende zielen een week lang de ruimte neemt om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie. Wat wil jij bewust neerzetten in de wereld?

Vrouwelijke ondernemers kunnen hun kracht en creativiteit omarmen in het Ibiza Yoni Retreat, een viering van vrouwelijke essentie en leiderschap.

Laat je inspireren door de schoonheid van Ibiza en de transformatieve kracht van deze retreats. Klik voor meer informatie en begin je reis naar het volle leven!

IMG - image

Hét liefdestraject-op-maat voor zelfbewuste ondernemers en hun partner.

Wonderlovers Experience

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar en creëer samen jullie droomrelatie!

Ontdek hoe je als koppel weer meer kan worden dan "ouders" of "partners in het huishouden of in de zaak". Wakker jullie vuur aan en ga resoluut voor een vervullende, passionele en verbindende relatie! Niet via "steekvlamromantiek", maar op een duurzame manier.

De Wonderlovers Experience is geen puur cognitief “leer”-traject, maar een “beleef”-programma op maat van jullie koppel-zijn; met veel lichamelijkheid, beweging, humor, actieve meditaties, rituelen, lichaamswerk, aanraking en doorvoelen. Jullie komen zoveel mogelijk uit je slimme hoofd en luisteren naar de wijsheid van jullie lijf.

Dit traject heeft bovendien oog voor ál je rollen: je eigen Zelf, je rol als liefdespartner, maar ook als ondernemer, als ouder in een gezin of als zakenpartner,…

IMG - image

Luister naar ons!

Bedrijf de Liefde podcast

Voor ons is er geen onderscheid tussen “zakenleven” en “privé-leven”; er is alleen het Leven. Als uitdeinende cirkels: ikzelf, mijn liefdesrelatie en gezin, mijn bedrijf, en tenslotte de wereld.

De Bedrijf de Liefde podcast gaat over de zoektocht naar die balans.

We gaan in gesprek met ondernemers en geliefden die ook voluit willen leven. Mensen die met passie en goesting dingen in de wereld zetten én die elkaar graag zien. Daarbij piepen wij graag eens taboeloos achter de schermen.

Een podcast over ondernemen en verbinding, over de boardroom én de bedroom, over vallen én opstaan, over lachen én huilen, over kinderen, over honden, over het hoofd én het lijf. Maar vooral over liefde en over passie voor het leven.

IMG - image

Kennismaken?

Als je ons graag wat beter wilt leren kennen, lees dan hier ons verhaal, snuister eens in onze blog, of beluister onze podcast.

Je vindt er allemaal verhalen uit ons leven van elke dag. De mooie en de ruwe kanten. Open, eerlijk en onverbloemd. Helemaal zoals wij zijn.

Als je een vraag hebt, of iets wil vertellen, mag je ons ook altijd contacteren via sociale media, email of WhatsApp. Reik gerust uit!

INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo FoW Logo - Home