Dankbaarheidsposter

Breng bewust dankbaarheid in je leven en in je gezin.
Vraag hier je gratis dankbaarheidsposter aan.

In dit druk-druk-druk-tijdperk lijkt het soms alsof er de hele tijd kleine en grote problemen moeten opgelost worden. Soms laten we ons meeslepen in de zwaarte of negatieve energie die dat met zich meebrengt.
Het perfecte antigif tegen die spiraal is om af en toe eens stil te staan bij wat wél goed gaat. Bij de grote en kleine dingen die jouw leven zo mooi maken.

Daarom bieden we jou deze gratis dankbaarheidsposter aan. Hang hem op een duidelijk zichtbare plaats, waar je (als gezin) vaak komt. De koelkast is bijvoorbeeld een goeie plek, of het familieprikbord. Bij ons hangt ie op het toilet.
Het is een blad dat mag leven. Dat mag volgeschreven en getekend worden met de grote en kleine dingen waar jullie dankbaar voor zijn!

Registreer je hier en
ontvang je Dankbaarheidsposter!


SfeerfotoSfeerfotoSfeerfotoSfeerfoto

Ons verhaal


We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: we beschouwden de relatie als een evidentie en slaagden er niet in om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leefde.

Daarom willen we die transformatie delen, met andere ondernemers en hun geliefde. Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

Hoe houd je je relatie vers, scherp en sappig? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken en schud je wakker wat ingedommeld is. Het zijn life changing belevingen die we met Full of Wonder willen aanbieden, via belevingen-op-maat.

Headshot Griet Alice
In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏

Griet Alice


Lees mijn hele verhaal hier.
Headshot Koen
Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die dacht dat hij als CEO de eindverantwoordelijkheid van een snelgroeiend softwarebedrijf alleen moest dragen. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.

Koen


Lees mijn hele verhaal hier.
Full of Wonder logo

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235