« terug naar de blog

dé ultieme tantrische oefening

2024-04-11 door Koen
dé ultieme tantrische oefening

Ik sluit mijn ogen en voel hoe Griet Alice de blinddoek liefdevol, maar stevig vastbindt.

“Zie je nog iets?”

“Nee”, antwoord ik met een glimlach. Ik anticipeer al een beetje op wat komt.

Ik weet dat alle hulpmiddelen binnen handbereik liggen.

Mijn vrouw gaat achter me staat aan en laat haar hand over mijn onderarm glijden. Ik voel haar zachte borsten tegen mijn rug drukken en de warme lucht van haar adem sensueel langs mijn oor strijken. Haar hand vindt de mijne en rust er bovenop.

“We gaan beginnen,” fluistert ze, terwijl ze mijn hand vastneemt en twintig centimeter naar rechts leidt. Zonder verdere instructies sluiten mijn vingers zich automatisch om het voorwerp dat ze me aanreikt. Ik voel de koude van het metaal en de scherpte van het blad: het is een mes…

Het volgende halfuur is een achtbaan van sensaties. De blinddoek maakt dat al mijn zintuigen op scherp staan: ik ruik de verschillende kruiden intenser, proef de broccoli alsof het de eerste keer is en ervaar de kipfilets met een nieuwe intensiteit: koud en vochtig, zacht maar stevig, een mooi handjevol. Het lijkt wel alsof ook mijn zesde zintuig is ontwaakt. Ik zie absoluut niets, maar heb toch een perfect besef van mijn omgeving. Ik beweeg me door de keuken als Neo door de Matrix.

“Ik ga je blinddoeken en jij gaat een quiche maken”, was de opdracht. Een speelse oefening in leiding nemen, volgen en overgave. Een verbindende opdracht als lovers die amper tijd kost én die nog een heerlijke maaltijd oplevert ook! (en als het misloopt is er altijd het frituur).

Move over, meditaties en eye-gazing; geblinddoekt koken is dé ultieme tantrische oefening. Het vereist totale overgave en brengt al je zintuigen tot leven. 😊

Koen
Ontdek ons aanbod
De Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar en creëer samen jullie droomrelatie!
Ibiza Singles Retreat

Ibiza Singles Retreat

Schenk jezelf in deze 7-daagse deep-dive de ruimte om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie.
Ibiza Yoni Retreat

Ibiza Yoni Retreat

Wil jij je lichaam beter leren kennen, en meer voeling krijgen met je vrouwelijke kracht, sensualiteit, levensenergie én ondernemerschap? Dan is dit retreat een geschenk voor jezelf en je bedrijf!
Bedrijf de Liefde Podcast

Bedrijf de Liefde Podcast

Een podcast over ondernemen en verbinding, over de boardroom én de bedroom, over vallen én opstaan, over lachen én huilen, over het hoofd én het lijf. Maar vooral over liefde en over passie voor het leven.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo FoW Logo - Home