« terug naar de blog

een drupje sojasaus in haar navel

2024-03-01 door Koen
een drupje sojasaus in haar navel

Daar lag ze in haar volle glorie. Naakt op tafel. Sashimi op haar buik, maki op haar borst, nigiri op haar bovenbeen en een drupje sojasaus in haar navel. Ik nam mijn stokjes en begon aan de lekkerste sushi-maaltijd die ik ooit gegeten heb.

De dag was nochtans heel gewoontjes begonnen. Griet en ik allebei in ons doe-het-zelfplunje voor wat schilderwerken in huis. Maar wat zij niet wist, was dat we die avond ook wat aan onze relatie zouden werken.

Na een hele dag werk zagen de kinderkamers er als nieuw uit: de muren fris geschilderd en een feature wall met prachtig behang. “Er zullen er hier drie content zijn als ze terugkomen”, zei Griet. De witte spatjes verf op haar snoet maakten mij nog verliefder dan ik al was.

“Ik zal wel opruimen”, kondigde ik aan. “Ga jij maar douchen. Je kleren liggen klaar; om acht uur moet je hier terug zijn.”

“Waarom?”

“Zal je wel zien”, sprak ik en ik richtte mijn aandacht weer op het verwijderen van afplaktape.

Griet begreep dat ze niet moest doorvragen en vertrok naar de badkamer. Daar had ik -een uurtje eerder- een verse handdoek klaargelegd, haar mooiste hakken en een leuk lingeriesetje. Niks meer.

Een kwartier later hoorde ik het onmiskenbare geluid van haar pumps op de trap. Ze had gehoorzaam mijn instructies opgevolgd. De blik in haar ogen verried dat ze oprecht genoot van het moment.

Ik nam rustig de tijd om de verschijning eventjes helemaal in mij op te nemen, voor ik haar blinddoekte. Ik nam haar hand en begeleidde haar naar de keukentafel en draaide haar om. Haar billen zoenden de rand van de tafel. Een licht duwtje was voldoende om mijn intenties duidelijk te maken en ze vleide zich neer.

Linkervoet, rechtervoet, beide handen samen boven haar hoofd. Geduldig en met oog voor detail bond ik haar vast aan de tafel.

“Dingelingeling!” - de deurbel beneden doorbrak de stilte. Het naakte lijf spande zich heel even op. “Wie is dat?”

Zonder iets te zeggen ging ik naar beneden en nam mijn bestelling in ontvangst. Boven lag de mooiste tafel ooit op mij te wachten…

Koen
Ontdek ons aanbod
De Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar en creëer samen jullie droomrelatie!
Ibiza Singles Retreat

Ibiza Singles Retreat

Schenk jezelf in deze 7-daagse deep-dive de ruimte om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie.
Ibiza Yoni Retreat

Ibiza Yoni Retreat

Wil jij je lichaam beter leren kennen, en meer voeling krijgen met je vrouwelijke kracht, sensualiteit, levensenergie én ondernemerschap? Dan is dit retreat een geschenk voor jezelf en je bedrijf!
Bedrijf de Liefde Podcast

Bedrijf de Liefde Podcast

Een podcast over ondernemen en verbinding, over de boardroom én de bedroom, over vallen én opstaan, over lachen én huilen, over het hoofd én het lijf. Maar vooral over liefde en over passie voor het leven.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo FoW Logo - Home