« terug

Best. Meeting. Ever.

4 mei 2023 door Koen

Ik liet de olie overvloedig doorheen mijn vingers over haar naakte lichaam vloeien. Haar borsten bewogen zachtjes op en neer op het ritme van haar ademhaling. Ik sloot mijn ogen en liet mijn handen hun werk doen. Heel mijn lijf als instrument om de warmte uitgebreid over haar lichaam te verspreiden. Ik voelde hoe ze zich helemaal overgaf. Niet alleen aan mij en aan de massage, maar aan alles wat er was…

We zaten even in een dipje. Na een mooie maand maart, was april akelig rustig geweest. Tijdens de paasvakantie hadden we ons heerlijk geamuseerd met de Liefdesvragen, maar in de weken daarna kwamen er amper vragen voor wake-up calls binnen, laat staan klanten.

“Zijn we wel de juiste dingen aan het doen?”, “resoneert ons verhaal eigenlijk wel?”, “komt onze boodschap wel goed over?”, “doen we wel genoeg?” - we waren het vertrouwen eventjes kwijt.

We deden nochtans netjes wat we “hoorden” te doen: regelmatig postjes op de socials, af en toe een filmpje, netjes de wekelijkse nieuwsbrief, te gast in een podcast… “Meer doen” voelde ongelooflijk beklemmend - het doembeeld van ons ‘corporate verleden’ doemde weer op: als 40 niet genoeg is, dan moet je misschien 60 uur per week werken, of 80 uur!

Ik keek mijn geliefde in de ogen en zei: “f*ck it, we leggen we een matrasje in de woonkamer…”.

Griet Alice stak wat kaarsjes aan en legde zich op de grond. Bij gebrek aan the real thing, zocht ik op de televisie een 4 uur durend YouTube filmpje van een knetterend haardvuur. Olie opwarmen, fijne playlist op de achtergrond en we zakten met z’n tweeën helemaal weg in de avond.

“Ik ben daarnet beginnen bloeden”, zei Griet Alice.

“Dat dacht ik wel”, antwoordde ik. “We gaan bijna met de regelmaat van de klok door dit dipje.”

“Dankjewel voor de beste werkmeeting ooit”, gniffelde mijn co-CEO en ze kroop nog wat dichter in mijn armen.

Koen
Best. Meeting. Ever.

Ons verhaal


We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: we beschouwden de relatie als een evidentie en slaagden er niet in om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leefde.

Daarom willen we die transformatie delen, met andere ondernemers en hun geliefde.  Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

Hoe houd je je relatie vers, scherp en sappig? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken en schud je wakker wat ingedommeld is.  Het zijn life changing belevingen die we met Full of Wonder willen aanbieden, via belevingen-op-maat.

Headshot Griet Alice
In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏

Griet Alice


Lees mijn hele verhaal hier.
Headshot Koen
Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die dacht dat hij als CEO de eindverantwoordelijkheid van een snelgroeiend softwarebedrijf alleen moest dragen. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.

Koen


Lees mijn hele verhaal hier.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235