« terug naar de blog

Luister naar ons!

2024-03-01 door Griet
Luister naar ons!

Als lezer van deze blog kan je het geschreven woord wel smaken. Elke week pennen we met zorg een verhaal voor jou neer. We schaven en schrappen en polijsten tot we iets hebben waarvan we denken: “Ja, dat is de kostbare tijd van onze lezers waard!”

Omgekeerd beloon jij ons met je aandacht en vaak ook met een korte reactie of een berichtje terug, waarvoor onze oprechte dank.

Deze keer hebben we iets anders voor je. Hoe zou het zijn om tijd te nemen om naar ons te luisteren. Niet spreekwoordelijk naar ons advies, maar letterlijk: het gesproken woord.

We waren te gast in de podcast PS:Grow van Peter Snauwaert. Hij was geprikkeld door onze programma’s “Tantra for the Boardroom” en de “Wonderlovers Experience”, maar de avond mondde uit in een babbel van bijna 2 uur over vanalles en nog wat.

Het was waarlijk een tantrisch gesprek: genietend van de reis en zonder expliciet doel.

Koen en ik praatten open-hartig over de kleine en grote dingen:

  • over twee gebroken gezinnen en de impact op de kinderen
  • hoe we elkaar ontdekten als speelmaatjes en als lovers
  • over ons leven als zakenpartners, als ambitieuze wereldmooimakers en bovenal als ouders van vijf prachtige kinderen tussen de zeven en veertien lentes jong
  • over voorbeelden stellen als ouder aan je kinderen
  • over ruziemaken, maar ook over de evolutie van ons commitment aan elkaar
  • over man-zijn en vrouw-zijn en kennismaken met je eigen lichaam

Toen ik voor de eerste keer zélf naar de opname luisterde heb ik ontzettend veel gelachen en bij momenten was ik zelfs ontroerd.

Toegegeven, mijn perfectionistisch kantje wou nog wat extra puntjes op de i zetten maar die heb ik snel wandelen gestuurd. Wat een verademing!

Heerlijk om als gulzige Griet in dit gesprek te mogen zijn samen met mijn partner in crime. En voluit te mogen delen over onze passie: namelijk de vervullende liefdesrelatie als hét fundament voor een warmere samenleving.

Enjoy! 🙏🏻

Luister op Spotify

Luister op iTunes

Luister én kijk op YouTube

Griet
Ontdek ons aanbod
De Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar en creëer samen jullie droomrelatie!
Ibiza Singles Retreat

Ibiza Singles Retreat

Schenk jezelf in deze 7-daagse deep-dive de ruimte om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie.
Ibiza Yoni Retreat

Ibiza Yoni Retreat

Wil jij je lichaam beter leren kennen, en meer voeling krijgen met je vrouwelijke kracht, sensualiteit, levensenergie én ondernemerschap? Dan is dit retreat een geschenk voor jezelf en je bedrijf!
Bedrijf de Liefde Podcast

Bedrijf de Liefde Podcast

Een podcast over ondernemen en verbinding, over de boardroom én de bedroom, over vallen én opstaan, over lachen én huilen, over het hoofd én het lijf. Maar vooral over liefde en over passie voor het leven.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo FoW Logo - Home