« terug

Luister naar ons!

13 april 2023 door Griet

Als lezer van deze blog kan je het geschreven woord wel smaken. Elke week pennen we met zorg een verhaal voor jou neer. We schaven en schrappen en polijsten tot we iets hebben waarvan we denken: “Ja, dat is de kostbare tijd van onze lezers waard!”

Omgekeerd beloon jij ons met je aandacht en vaak ook met een korte reactie of een berichtje terug, waarvoor onze oprechte dank.

Deze keer hebben we iets anders voor je. Hoe zou het zijn om tijd te nemen om naar ons te luisteren. Niet spreekwoordelijk naar ons advies, maar letterlijk: het gesproken woord.

We waren te gast in de podcast PS:Grow van Peter Snauwaert. Hij was geprikkeld door onze programma’s “Tantra for the Boardroom” en de “Wonderlovers Experience”, maar de avond mondde uit in een babbel van bijna 2 uur over vanalles en nog wat.

Het was waarlijk een tantrisch gesprek: genietend van de reis en zonder expliciet doel.

Koen en ik praatten open-hartig over de kleine en grote dingen:

  • over twee gebroken gezinnen en de impact op de kinderen
  • hoe we elkaar ontdekten als speelmaatjes en als lovers
  • over ons leven als zakenpartners, als ambitieuze wereldmooimakers en bovenal als ouders van vijf prachtige kinderen tussen de zeven en veertien lentes jong
  • over voorbeelden stellen als ouder aan je kinderen
  • over ruziemaken, maar ook over de evolutie van ons commitment aan elkaar
  • over man-zijn en vrouw-zijn en kennismaken met je eigen lichaam

Toen ik voor de eerste keer zélf naar de opname luisterde heb ik ontzettend veel gelachen en bij momenten was ik zelfs ontroerd.

Toegegeven, mijn perfectionistisch kantje wou nog wat extra puntjes op de i zetten maar die heb ik snel wandelen gestuurd. Wat een verademing!

Heerlijk om als gulzige Griet in dit gesprek te mogen zijn samen met mijn partner in crime. En voluit te mogen delen over onze passie: namelijk de vervullende liefdesrelatie als hét fundament voor een warmere samenleving.

Enjoy! 🙏🏻

Luister op Spotify

Luister op iTunes

Luister én kijk op YouTube

Griet
Luister naar ons!

Ons verhaal


We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: we beschouwden de relatie als een evidentie en slaagden er niet in om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leefde.

Daarom willen we die transformatie delen, met andere ondernemers en hun geliefde.  Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

Hoe houd je je relatie vers, scherp en sappig? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken en schud je wakker wat ingedommeld is.  Het zijn life changing belevingen die we met Full of Wonder willen aanbieden, via belevingen-op-maat.

Headshot Griet Alice
In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏

Griet Alice


Lees mijn hele verhaal hier.
Headshot Koen
Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die dacht dat hij als CEO de eindverantwoordelijkheid van een snelgroeiend softwarebedrijf alleen moest dragen. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.

Koen


Lees mijn hele verhaal hier.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235