« terug

De orgastische moeder

18 mei 2023 door Griet

“Mama, wat is dat?? Is dat gemaakt met de 3D printer?”

Onze dochter stormt de trap af en toont met een verbaasde blik het item dat ze op mijn bureau vond: een clitoris op ware grootte. Het was duidelijk nog geen bedtijd.

“Neem het maar mee naar je kamer. Ik zal het je straks gezellig komen vertellen als ik je kom onderstoppen.”

“Dit is een clitoris, lieve schat. Ik vertel haar dat er een plekje is boven je yoni-opening (en ook boven je plasgaatje) waar vele meisjes en vrouwen een prettig gevoel krijgen als ze zich daar wat strelen of in rondjes bewegen. Dat plekje is langs de buitenkant maar een erwt groot maar het is zoveel groter dan dat! Onze clitoris is een belangrijke bron van plezier voor vele vrouwen.”

Ik had het 3D model als voorbeeld meegenomen naar het Fluisterfestival voor mijn workshop over vrouwelijke seksualiteit (de titel “Ons Orgastisch Vermogen” slikte ik nog even in).

“Vele vrouwen weten niet dat hun clitoris zo groot is. Op die manier toon en leer ik vrouwen hoe hun yoni in elkaar zit.”

“Waar heb je dat gekocht?”, vraagt ze nieuwsgierig.

“Online”

“En hoeveel heb je daarvoor betaald?”

“Ik denk 40 euro ofzo?”

“Allé mama, dat kunnen we toch zelf wel maken met de 3D printer… Ik kan ze voor je schilderen!”

Ik gniffel en voel een warmte in mezelf opkomen. Heerlijk om hierover te kunnen delen met dochterlief. Dit gaat immers over onze essentie als vrouw. Het zou dus eigenlijk de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. En toch zijn we er lang nog niet…

Wist je dat de clitoris pas sinds 2021 opgenomen werd in de handboeken over seksuele opvoeding op school?

Want dit “Past niet” bij onze rol als moeder, of zakenvrouw, of dochter,….

Hoog tijd voor verandering! Zowel voor onszelf als voor onze kinderen.

Dus bij deze draag ik mijn steentje bij en deel ik de komende dagen 5 sleutels om je orgastisch vermogen te vergroten als vrouw! Stay tuned op onze socials! 🔥🔥🔥

The pleasure is (y)ours.

Griet
De orgastische moeder

Ons verhaal


We hadden het allebei voor elkaar: een solide relatie, bloedjes van kinderen, succes op de job en een (mooi gerenoveerd) dak boven ons hoofd. Alles leek onder controle en we hadden alle redenen om gelukkig te zijn. Maar ergens onderweg verloren we de ander uit het oog, of raakten we - zonder er erg in te hebben - uit het oog verloren. Twee sprookjes spatten uit elkaar.

Aan de basis lag dezelfde oorzaak; simpel, maar o zo pijnlijk: we beschouwden de relatie als een evidentie en slaagden er niet in om als partners tegen elkaar uit te spreken wat er écht leefde.

Daarom willen we die transformatie delen, met andere ondernemers en hun geliefde.  Zodat je aan de slag kan gaan vóór dat het te laat is. Omdat groei in de relatie hand in hand gaat met persoonlijke groei. Het ene als voedingsbodem voor het andere. Als je je goed voelt in je relatie, straal je dit ook uit op alle andere domeinen in je leven.

Hoe houd je je relatie vers, scherp en sappig? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken en schud je wakker wat ingedommeld is.  Het zijn life changing belevingen die we met Full of Wonder willen aanbieden, via belevingen-op-maat.

Headshot Griet Alice
In mijn huwelijk leek alles koek en ei, tot de bom van de ene dag op de andere insloeg. Achtergelaten voor “een andere vrouw die haar lichaam zo goed kende en haar job niet de allerhoogste prioriteit gaf”. Twee keiharde spiegels die ik recht in de ogen keek en waar ik achteraf dankbaar voor ben. 🙏

Griet Alice


Lees mijn hele verhaal hier.
Headshot Koen
Mijn verhaal is dat van de man die zich niet durfde laten zien. Die dacht dat hij als CEO de eindverantwoordelijkheid van een snelgroeiend softwarebedrijf alleen moest dragen. Die geloofde dat hij met zijn kwetsbaarheid en verlangens niet bij zijn vrouw terecht kon en zijn geluk elders zocht. Vandaag laat ik mijn mooie én lelijke kanten zien.

Koen


Lees mijn hele verhaal hier.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo

Full of Wonder is een merk van Griet Alice bv,
Baron Ruzettelaan 222, 8310 Brugge

inspireme@fullofwonder.be

Griet Alice: +32498304481

Koen: +32495592235