« terug naar de blog

De orgastische moeder

2023-05-25 door Griet
De orgastische moeder

“Mama, wat is dat?? Is dat gemaakt met de 3D printer?”

Onze dochter stormt de trap af en toont met een verbaasde blik het item dat ze op mijn bureau vond: een clitoris op ware grootte. Het was duidelijk nog geen bedtijd.

“Neem het maar mee naar je kamer. Ik zal het je straks gezellig komen vertellen als ik je kom onderstoppen.”

“Dit is een clitoris, lieve schat. Ik vertel haar dat er een plekje is boven je yoni-opening (en ook boven je plasgaatje) waar vele meisjes en vrouwen een prettig gevoel krijgen als ze zich daar wat strelen of in rondjes bewegen. Dat plekje is langs de buitenkant maar een erwt groot maar het is zoveel groter dan dat! Onze clitoris is een belangrijke bron van plezier voor vele vrouwen.”

Ik had het 3D model als voorbeeld meegenomen naar het Fluisterfestival voor mijn workshop over vrouwelijke seksualiteit (de titel “Ons Orgastisch Vermogen” slikte ik nog even in).

“Vele vrouwen weten niet dat hun clitoris zo groot is. Op die manier toon en leer ik vrouwen hoe hun yoni in elkaar zit.”

“Waar heb je dat gekocht?”, vraagt ze nieuwsgierig.

“Online”

“En hoeveel heb je daarvoor betaald?”

“Ik denk 40 euro ofzo?”

“Allé mama, dat kunnen we toch zelf wel maken met de 3D printer… Ik kan ze voor je schilderen!”

Ik gniffel en voel een warmte in mezelf opkomen. Heerlijk om hierover te kunnen delen met dochterlief. Dit gaat immers over onze essentie als vrouw. Het zou dus eigenlijk de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. En toch zijn we er lang nog niet…

Wist je dat de clitoris pas sinds 2021 opgenomen werd in de handboeken over seksuele opvoeding op school?

Want dit “Past niet” bij onze rol als moeder, of zakenvrouw, of dochter,….

Hoog tijd voor verandering! Zowel voor onszelf als voor onze kinderen.

Dus bij deze draag ik mijn steentje bij en deel ik de komende dagen 5 sleutels om je orgastisch vermogen te vergroten als vrouw! Stay tuned op onze socials! 🔥🔥🔥

The pleasure is (y)ours.

Griet
Ontdek ons aanbod
De Wonderlovers Experience

De Wonderlovers Experience

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf en naar elkaar en creëer samen jullie droomrelatie!
Ibiza Singles Retreat

Ibiza Singles Retreat

Schenk jezelf in deze 7-daagse deep-dive de ruimte om stil te staan, te groeien en te verbinden met anderen én met je missie.
Ibiza Yoni Retreat

Ibiza Yoni Retreat

Wil jij je lichaam beter leren kennen, en meer voeling krijgen met je vrouwelijke kracht, sensualiteit, levensenergie én ondernemerschap? Dan is dit retreat een geschenk voor jezelf en je bedrijf!
Bedrijf de Liefde Podcast

Bedrijf de Liefde Podcast

Een podcast over ondernemen en verbinding, over de boardroom én de bedroom, over vallen én opstaan, over lachen én huilen, over het hoofd én het lijf. Maar vooral over liefde en over passie voor het leven.
INSPIRATIE RECHTSTREEKS IN JE MAILBOX?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Full of Wonder logo FoW Logo - Home